woensdag 8 augustus 2012

Ik ga op reis en ik neem mee...


Al deze lapjes heb ik gister zitten snijden. En dat terwijl de Nederlandse sporters lekker de medailles binnenhalen. Natuurlijk worden er huishoudelijke klussen bij gedaan, want die wasmand blijft maar gevuld. Want behalve de normale kleding hebben we hier ook nog de werkkleding van beide kids erbij. En dan moet er toch weer gewassen worden. Gisteravond kreeg ik een smsje van mijn zus. Of we vandaag niet een zussendagje wilden doen. Lekker met de trein naar Den Bosch. En dat was nu net iets waar ik zin in heb.
Nu zoonlief toch een vrije dag heeft, kan hij mooi op Sam passen en met hem gaan lopen. Nu komen die lapjes helemaal mooi uit. Zo heb ik lekker wat te doen in de trein. Ben benieuwd of ik er veel af zal krijgen. En wat een reacties op Phebe....ben der een beetje bedust van....ik geniet er met volle teugen van. Ik heb alleen de applicatie blok en randen gemaakt. Nu die net iets meer dan een metertje is vind ik het wel een mooi schilderij-achtig lapje. Ben nog steeds een beetje aan het dubben, of ik hem wel groter moet maken. Waarom niet....omdat ik het zo zonde vind dat het plaatje dan in mijn optiek, helemaal in het niet dreigt te vallen. Maar aan de andere kant, wie weet maak ik er nog wel een randje met sterretjes aan...
Maar eerst ga ik naar Den Bosch toe!

8 opmerkingen:

Lida zei

Nu zoete lieve Miranda, geniet van Den Bosch en de Bossche bollen en een heel fijne zussendag! Groetjes
Lida

Debbie Spoelstra zei

Leuk he die vakantie voorpret, wat neem ik mee en neem ik niet teveel mee? (ik vind het zelf persoonlijk nooit teveel...)

Leuk idee zo'n zussendag!! Heel veel plezier samen!!

Groetjes, Debbie

AnitaS zei

Heel veel plezier vandaag.

Berna zei

Hier wordt hard gewerkt als ik zo even bijlees. En wat ben je met mooie dingen bezig! Maar eerst met zoete lieve Gerritje naar Den Bosch. Heel veel plezier!

KijkDaarIs zei

Hele fijne dag ..gezellig een zussendag..;0)
Sterren randje...altijd leuk!!
groetjes ....

Yvonne zei

Wat heerlijk zo'n onverwacht dagje uit en lapjes mee voor onderweg. Heel veel plezier gewenst!

Annelies zei

Heel veel plezier in Den Bosch.

Chris zei

Dat ging naar den Bosch toe ..... Wat een heerlijk onverwacht uitstapje. Gezellig dat je een zus hebt om dat te doen!!