woensdag 29 mei 2013

Geslaagd... net als de POP's

Wat dachten jullie, wat is ze stil zo de laatste weken. Nu dat had een reden. Ook ik heb er weer een heb er een diploma in de vorm van een rijbewijs bij. Eentje voor taxi rijden. Enkele weken geleden ging ik op voor theorie waarvoor helemaal naar Den Bosch moest om op te gaan. Gelukkig in een keer geslaagd! En vanmiddag mocht ik afrijden in Bergen op Zoom...met het zelfde goede bericht....pfff dat voelt toch lekker aan, vooral na de kennis dat al 5 van mij mede cursisten te hebben gezien en gesproken die allen gezakt waren....Inmiddels heb ik een baan op basis van oproepkracht.
 
Buiten het studeren ben ik op een laag pitje verder gegaan met de Pocket of Posies patchwork. Inmiddels zit de 2e maand er ook aan.
 Ik begon met de hexagonnenrand...die er wel drie keer af en op zijn gegaan voordat het na mijn zin goed was.
 Vervolgens waren de strepen en punten aan de beurt.
....al moest er nog wel wat bij af gesneden worden....
Mijn maatje de postbode was begin deze week net zover als mij hier en ik hoop dat ook zij klaar is met haar rand met blokjes.
Helaas komen de kleurtjes niet zo mooi uit als ze in werkelijkheid zijn, maar ik ben tevreden met het resultaat. De foto hieronder is zonder flitser gemaakt... wat er al meer op begint te lijken.
En zien jullie dat groene bloempje? Het groen is de kleur van het kartonnetje en wordt nog weggehaald voordat de boel gequilt gaat worden..
Ik ben dol op de moderne lapjes zo gecombineerd met de "antieke". En er zit zelfs een kerstlapje in...
ik hoor jullie denken KERST zei ze, ja het sneeuwvlokje komt uit een kerstreeks
 nog steeds uit die lappenmand kast die meekwam uit Virginia...
 
en dit mooie Keltische stofje heb ik ooit gebruikt voor het omaatje(hier te lezen) die ik voor mijn dierbaar vriendinnetje(mijn Amerikaanse Engelse zusje) Cathy. Helaas heb ik haar samen met der gezinnetje ook moeten achterlaten in de States....maar ooit, ooit...hopen we elkaar weer eens live terug te zien.

11 opmerkingen:

Wietskes Quilts zei

Gefeliciteerd met het halen van je examen. Tsjonge dat je daarvoor nou helemaal naar mijn stad moest komen, dat is toch ook wat.
Geniet van je resultaat, jij komt er wel.
Groetjes
Wietske

yvonne zei

Prachtige lapjes heb je gebruikt.
En van harte gefeliciteerd met het halen van je taxi diploma.

liefs yvonne

Chris zei

Je bent nu dus TAXI CHAUFFEUSE!! Gefeliciteerd. Wat geweldig Miranda, bijzonder, apart en moedig! Ik wist niet dat je met die opleiding bezig was. Nu maar heel veel ervaring opdoen. Ik vind het echt helemaal te gek.
Je POP wordt leuk hoor! Dagdag.

Lida zei

Je Pop's wordt schitterend en wat een mooie kleuren gebruik jij ervoor, zo anders dan alles wat ik tot nu toe zag! Dus helemaal JIJ! Gewoon blijven hopen en dan komt de wens misschien eens uit! Groetjes
Lida

Annelies zei

Gefeliciteerd met het halen van het examen ! Goed hoor. Mooie kleuren heeft je Pockets of Posies.

Irene zei

Hij wordt helemaal geweldig, joh. Zelf ben ik nog met de blokjes bezig, maar dat vehaal komt binnenkort.
Gefeliciteerd met het halen van je examen, ik heb extra hard voor je geduimd. En het heeft geholpen. Hoewel....ik weet wel zeker dat het eerder dat het door jouw eigen harde werken en leren komt!!!

Groetjes, Irene

sylvia zei

van harte meid en ik hoop dat je veel opgeroepen wordt!
En je POP vind ik waanzinning leuk van kleur, weer heel anders dan alle anderen!
groetjes, sylvia

AnitaS zei

Gefelciteerd met je diploma. Knap gedaan hoor. Je quilt wordt mooi in deze kleuren.

Rina zei

Van harte gefeliciteerd met je rijbewijs. Heb je er ook een baan bij gekregen? Je pop ziet er erg mooi uit. Ik geniet dagelijks van het uitzicht op mijn pop.

Birdblocks zei

WOW gefeliciteerd! En ook met je POP, wat wordt die ook leuk. En meteen al een baan, prettig. Ik hoop dat je toch regelmatig wordt opgeroepen!
Groetjes, Merel

Sis Voorn zei

Hij word zoooo leuk !