zondag 29 augustus 2010

Blogpauze?

Nou ja zeg, Shirley mist me zo erg....dan maar even wat van me laten horen....en wat een heerlijk herfstweer hebben we toch in onze vakantie. Want het weer wordt toch met de dag slechter. Heerlijk is wel dat we gewoon thuis zitten en niet op een camping ergens in Nederland. En ook heerlijk..... zo een warm en droog huisje, waar we niet in de stromende regen naar de wc-kes of douches mogen lopen.....maar lekker kunnen uitslapen na een halve nacht last te hebben gehad van de hevig onweer.....schilderijtjes worden ophangen.....lapjes aan elkaar naaien.....spelletjes worden gespeeld en vele vrienden ontvangen we weer eens....kortom heerlijk doen waar we zin in hebben. Zo ook komen der verschillende hondenvrienden van Sam langs.....en allemaal rennen ze mee in de tuin!
Maar ja, toch heb ook ik niet stil gezeten want al mijn vierkante Dear Jane lapjes zitten eindelijk aan elkaar. Stiekem zijn daar ook vele uurtjes in verdwenen.  En zit mijn rode bies rondom mijn eerste samplerquilt. Deze mag nu dan ook klaargemaakt worden voor het uiteindelijke quilten....En aan een van de hexagonnencirkels van groene bloemen zit nu rondom een zwarte hexagonnencirkel....nu de andere nog.....maar eerst op naar onze gezamelijke laatste vrije week vakantie! En ja de foto's komen later....zit momenteel op de notebook....hier werken de foto's opladen niet echt lekker...vandaar. Maar ik hoop vanaf volgende week weer gewoon in het ritme te zitten hoor!

18 opmerkingen:

Berna zei

Met deze regenbuien is dit het beste wat je kunt doen in je vakantie. Als het dan toch niet anders is moet je er maar op deze manier van genieten. In de loop van de week wordt het weer mooier. Ben je dan nog vrij?

inge zei

geniet van je vakantie, hopelijk heb je deze week nog wat beter weer!

Yvonne aka sommeke zei

Haaa, daar ben je weer! Ik dacht dat jullie op reis vertrokken waren, dat vermeld je best ook niet op je blog naturlijk!
Geniet van de laatste vrije week, hé!
Kuuuuuuuuuus!

Supergoof zei

Dat klinkt echt als een heerlijke week vakantie! Doe maar rustig aan met bloggen, wij lopen niet weg,... en geniet van de laatste week!

Else zei

Morge Miranda, heb net op de radio gehoord dat het beter weer gaat worden van de week! Maar zo te lezen vermaak jij je prima ondanks het Hollandse weertje. Fijne dag, liefs Else

ria vogelzang zei

Geniet ze, hoor!!

Guusje, zei

Heerlijk vakatie, dat heb ik nu ook even alles doen waar je zin in hebt en niets hoeft. Jullie zijn ook lekker aan het relaxen als ik het zo lees, heerlijk geniet nog maar lekker in de laatste week van jullie vakantie.

Marjan zei

Heerlijk toch, zo'n vakantie thuis! (Weet ik alles van!) Lekker in je eigen bedoeninkje alles doen waar je zin in hebt. Geniet nog even verder (en het weer wordt beter deze week)! Groeten,
Marjan

quiltdjoojs zei

Je weet een mens wel nieuwsgierig te maken!! Kannie wachten op de foto's....:0))

katrien zei

Er is al wat nattigheid gevallen hé,echt herfstweer,gelukkig geven ze toch ietje beter weer uit de volgende dagen.

betty zei

ik ben wel erg beniuwd naar jouw DJ, wat een tijd gaat er in het aan elkaar naaien zitten zeg...weet er alles van!
Doe rustig en geniet, warme sokken aan, dat wel want het lijkt wel herfst en alles in je eigen tempo.

Shirley zei

aaah onze mirretje is weer boven water, hehe, ik dacht dat je weggespoeld was of zo. pfff, ik wilde je morgen al gaan bellen.

Francien zei

Nou geniet nog maar van je vakantie MIranda...lekker uitrusten tussendoor...de volgende dagen worden nog mooi zeggen "ze"...we zien vanzelf als je er weer bent...
groetjes Francien.

Gerda zei

Je beschrijft daar inderdaad een heerlijke HERFSTvakantie, jammer dat die in augustus viel dit jaar.

Gerda zei

Je beschrijft daar inderdaad een heerlijke HERFSTvakantie. Jammer alleen, dat die dit jaar in augustus viel.

Annelies vdB zei

Leuk weer even bij je te lezen ! Het is echt quiltweer hoor !

Lida zei

Ja meiske, ik hoor niets anders dan dat het hier zo erg heeft geregend, maar jullie hebben er het beste van gemaakt! Nu de regelmaat zal er weer zijn en dus kun je weer lekker aan je "eigen" klusjes toekomen! Groetjes
Lida

Jantine zei

Fijn dat je er nog bent. Succes met weer in het ritme komen!