zaterdag 16 april 2011

Weinig productief weekje

Afgelopen week is er erg weinig geproduceerd. Een gebrek aan lucht en dus ook geen energie....alleen de hoognodige klusjes werden gedaan. Zelfs op de Phebe bee schoot het niet op. 4  bloemetjes werden er maar geknipt....en de dinsdag bee verzorgde ik koffie en keek veel toe....woensdag reed ik met zoonlief naar Bergen op Zoom waar hij nu eindelijk voor de 3de keer zijn theorie gedeelte behaalde voor zijn rijbewijs. De stakker vergat de eerste keer zijn ID.....en mocht dus niet meedoen. Tweede poging deed hij in Dordrecht....al drie kwartier van te voor arriveerden we in Dordrecht en door een gemistte afslag raakten we het spoor bijster ! Na vele omzwervingen arriveerden we superzenuwachtig 2 minuten voor aanvang....en door dat gezenuw kreeg hij zichzelf niet meer onder controle...Maar nu is dit gedeelte dan toch in zijn zak!
Woensdag en donderdag was ook dochterlief ziek thuis....zwaar verkouden....Vrijdag was manlief vrij en deden we gezamelijk wat klusjes..En gister is ook  het PASEN-ruil pakketje eindelijk voltooid. Zo nog even naar de post, die eindelijk, na een verbouwingsweek, weer open gaat vandaag. Net op tijd!! Showen mag pas 2e paasdag....Fijn weekeind

10 opmerkingen:

Lida zei

Hier is het ook niet veel soeps wat er deze week van de naald kwam, net als jij benauwd (naweeën van de griep) zieke DP en die vragen aandacht en wat ik deed werd gewoon een puinhoop, dus ik ziek lekker even uit en hoop volgende week weer wat te produceren! Fijn dat je DS geslaagd is, het is ook zo'n moeilijk examen tegenwoordig! Ben blij dat ik het niet hoef over te doen! Succes met het rijden! Ik denk dat de ontvanger van jouw pakketje ook heel blij zal zijn, ik kreeg immers jouw Kerstpakket en weet wat een leuke dingen jij weet op te snorren! Fijn weekend, groetjes
Lida
P.S. Ik weet niet waardoor het komt, heb verder nog geen klachten gehad!

Shirley zei

Omg het zat je niet mee, en DS ook al niet, maar nu heeft-ie het papiertje en kan hij op les, wederom. Fijn weekend!

Johanna Zweden zei

Hi Miranda hoop dat de volgende week je weer lekker opgang kan komen, sterkte
Fijn dat DS zijn papieren nu wel heeft gehaald,
Ik wens je sterkte toe
Groetjes Joke en ik stuur je een zonnetje van Playa del Ina.
20 graden

Chris zei

Weinig productief? Al die dingen je deed kosten tijd en inspanning. Ik hoop dat je morgen heerlijk gaat genieten!

Phebe and Jane zei

Hopelijk heb je volgende week meer tijd voor leuke dingen als Phebe, Jane etc. Fijn weekend. Groetjes, Marian

Hilde zei

Er zijn van die dagen dat je niet echt aan iets voor jezelf toekomt. Dat was zeker een grote OEF toen DS geslaagd was in dit deel van het rijexamen.
Voor morgen... een rustige zondag!

Berna zei

Je hebt van die weken........ Volgende week zal vast weer beter gaan. Sterkte.

Guusje, zei

Je hebt me er wel het weekje opzitten zeg. Gelukkig is DS alsnog geslaagd. Voor vandaag een mooie en zonnige dag.

Mascha zei

Soms heb je het druk met andere dingen die even voor gaan.
Groetjes Mascha

MarianneD zei

Ach meid,volgende keer beter! Zoonlief heeft in ieder geval z'n papiertje in z'n zak en dat is tegenwoordig een hele prestatie!