maandag 5 september 2011

Want dan is het alweer tijd voor de Dear Jane-update. En kom tot de conclusie dat er maar 1 af is...een lieflijk aapjes elfje(lapje lees jurkje van mijn zus gekregen) samen met het lieflijke stukje dat Gerda mij opstuurde. En dat terwijl er nog een bijna klaar is en nog net 4 mini driehoekjes te moeten monteren en er al genoeg getekend zijn op freezerpaper. Ik moet er toch eens echt tegen aan gaan, maar met de vakantie hier schoot het er nog al eens bij in. Blij dat het gewone leven weer is begonnen...maar net als voor de vakantie is Phebe nog steeds mijn favoriete werkje...maar nu eerst even bij de andere gaan kijken ....helaas zijn er vele web-loggers die door problemen bij hun blogs niks kunnen plaatsen, en we missen ze vreselijk! Het is zo stil zonder jullie meiden! Maar nu dan gauw mijn taske pakken, om zo naar de mini bee te gaan.

18 opmerkingen:

Shirley zei

heel stil, ik heb begin vorige week al bij blogger een weblog gestart, joost mag weten hoe lang het nog duurt. Tot vanmiddag, ik neem het patroontje van het blokje wel mee!

Joyce zei

Wat een lieve lapjes zitten er toch in jouw DJ!!
Och het valt toch ook niet mee om keuzes te maken.....daarom zijn we ook zo lekker met van alles bezig!

Ageeth Dorsman zei

Mooi blokje is het wel geworden, met
een geinig apenelfje! Ik zie trouwens
nu pas, dat je ondergrond een brode-
riestofje is. Dat vind ik leuk!!!
Groetjes van Ageeth Dorsman

Guusje, zei

O wat fijn dat je toch een blokje hebt kunnen maken en nog wel zo'n mooie. Ben blij dat ik niet een van de weinigen ben waar een update is al is die van mij ook erg klein en weinig. En ja het is vreselijk stil op het www he?

Yvonne zei

Wat een leuk broderiestofje heb je gebruikt, past mooi bij het zwarte lapje met een elfje in het midden zo te zien? Lief blokje is het geworden zo.

Phebe and Jane zei

Wat een schattig blokje. Bij mij ligt Phebe te verstoffen. Ik ben helemaal in de ban van DJ. Wat een lieve stofjes heb je voor dit blokje gebruikt.
Groeten,
Marian

Lida zei

Schattig blokje en weer een met een verhaaltje, dat maakt jouw quilt straks heel speciaal! Succes met zowel je Jane als je Phebe, knuffel
Lida

Nardy zei

Ook al is het maar 1 blokje, wel een erg mooi blokje! Zelf heb ik ook maar 1 blokje af! Groetjes Nardy

inge zei

mooi blokje toch, en het is er weer één meer!

Judith zei

Ik ben benieuwd eind deze maand als ik alles in het echt kan gaan bewonderen.

Yvonne aka sommeke zei

Eéntje is altijd beter dan geentje! ;-)
Wacht maar tot je mijn productie ziet van tijdens de gedwongen blogpauze .... LOL

Anoniem zei

Hallo Miranda beter een dan geen moet je maar denken en het blokje is er een met een aandenken als je het lapje ziet aan je zus en dat is ook wel heel bijzonder volgens mij heeft jou quilt wel heel veel te vertellen wat de lapjes betreft.Ik heb net je Phebe bewonderd en die ziet er heel erg super uit ik kan begrijpen dat je daar graag aan bezig bent zo mooi.Groetjes en nog een fijne week Nelleke

Berna zei

Elk blokje is er 1 en dit is een leukerdje. Hoop dat je een leuke minibee hebt gehad.

Johanna Zweden zei

Ja het is zeker stil overal, daarom maar de stoute schoenen aangetrokken en een nieuwe web-log gestart, want heb een hardhoofd in wanneer ze terug komen!
Wat een schitterend blok weer Miranda.
Groetjes Joke

betty prins zei

Maar het is wel een heel mooi blokje! Wij geven de vakantie maar de schuld, ook ik hoop op iets meer volgende maand!
Heb ook maar een blogspot aangemaakt (het duurt te lang..)
http://atelierprins.blogspot.com

katrien zei

Toch een mooi blokje erbij.
en ja het blijft duren bij weblog,hoelang Nog ?

Cisca zei

Wat een leuk blokje, Miranda,met een schattig broderiestofje, en een aapjeselfje!!! Nooit van gehoord, maar wel erg leuk!
Groetjes, Cisca

Anoniem zei

Weer een mooi blokje
Groetjes Berbel