vrijdag 23 maart 2012

Nummertje 2, een buiten bee en diploma's

Nummertje twee van de Fit to Frame-serie is af. En ook die mag even hangen op het memory lijstje.
Nummertje drie ligt geknipt en mag mee naar de bee. Wat een heerlijk weertje weer. Shirley had der tuintje al beeklaar gemaakt. Tafel en stoeltjes waren al geschrobt en dus zaten we heerlijk buiten.
 Quiltzaken werden der besproken en genoten weer van "oude" projecten. Shir werkte weer aan de Dresden plates. Julie heeft besloten dat haar avontuur met de Camelot was afgesloten en had weer der vertrouwde Cathedral Windows project bij haar...
 En Angela zat vol ijver te werken aan der cirkels. Der werd er een uit een karton geknipt en daarom spande ze een cirkel....puur om te zien of de punten wel mooi uit zouden komen.
 Lukt het een beetje Angel? En natuurlijk scheen het zonnetje ons stralend toe!
 Julie had der Bargello boek bij en dus werd de techniek nog eens haarfijntjes uitgelegd.
 En ik werkte aan nummertje 3. Het knipwerk was al voorbereid. De eerste steekjes volgden.Tegen vieren pakte ik mijn lapje op en ging richting de school van de kids! In de auto stond de temperatuurmeter al op 21 graden.....en zag ik dat al heerlijk rozig was van het zonnetje....
 Vandaag werden de Cambridge diploma's uitgedeeld. Zoonlief haalde het hoogste resultaat als enige van zijn klas. One straight A miss Cathy! Achter ons werd der gefluisterd dat het ook niet anders kon... hij had immers twee jaar in Australie gewoond.....hihihihi....wordt hier even door elkaar gehusseld met een ander meiske, maar toch heeft hij het maar gedaan. En wat zijn wij trots!
 Ook zijn liefje kreeg haar diploma. Joeppie de eerste diploma's  zijn binnen!
Net als de rij vrienden...ook zij slaagden. Gefeliciteerd boys!

12 opmerkingen:

Shirley zei

proficiat aan zoonlief en zijn lief :-), op naar de volgende, ook straight A's?

Quibi zei

Proficiat met die mooie diploma's!

Rennie zei

Dus twee keer gemieten voor jou. Van een leuke Bee met waardevolle quiltvriendinnen en van kanjers van kids die het toch maar binnen halen!

quiltlodge gerda zei

Van harte gefeliciteerd met de mooie prestaties van je kroost! En buiten quilten > Heeeeerlijk!

Yvonne zei

Een zoon om trots op te zijn Miranda! En wat heerlijk zo'n Bee in het zonnetje en dat in Maart! We boffen toch wel met dit weer, fijn weekend gewenst.

Jantine zei

Heerlijk, beeën in de zon...

Guusje, zei

Gefeliciteerd met je DS en zijn lief en wat een leuke en gezellige bee hebben jullie gehad blok 2 en 3 zijn en worden mooi.

Chris zei

Heerlijk zo'n Bee in het lentezonnetje, dat kan toch niet beter!!
Van harte met het diploma van je zoon! Wat zal hij, maar jullie natuurlijk ook, trots zijn. Mooi om te zien dat je kind op zo'n manier opgroeid hè, naar volwassenheid! Geniet er maar van Miranda, net als van het mooie weer. Dagdag.

Inge zei

Dit ziet eruit als een hele leuke, gezellige en zonnige bee! Jullie zijn allemaal goed bezig.
Gefeliciteerd voor je zoon en zijn lief. Wat een kanjers!

Anna zei

Da's echt een ontzetend knappe prestatie van je zoon! Een A voor je Cambridge...daar dromen ze hier ook van! Wat zien je foto's van de bee er gezellig uit! Jullie hadden ook een perfecte dag uitgezocht! Fijn weekend verder Miranda!

Erna Peekel zei

Gezellig die buiten bee en wat goed al die geslaagden.

Groetjes,
Erna

Yvonne aka sommeke zei

Proficiat voor die knappe studenten van jou!!!