woensdag 15 september 2010

Daar ben ik eindelijk weer eens....

Na een flinke week van grieperigheid gecombineerd met hoesten en weinig lucht ben ik weer helemaal opgeknapt. Tevens voelt mijn tennisarm een stuk beter aan, al merk ik bij krachtzetten dat die spier nog net niet echt optimaal is. Maar we o.k. ik dan, ga vooruit. Vandaar dat ik heel weinig in blogland te vinden was. Maar echt stil gezeten heb ik niet..... Ben aan het werken gegaan voor de swap van het speldenkussentje, helaas geen foto's ervan, want pas 6 november mogen we de boel pas showen! Ook gaat het quilten van mijn Amerikaanse sampler maar langzaam vooruit ....al 7 blokken klaar, nog 18 blokken en verschillende randen te gaan dus.
Verder heb ik een heuse flinke pop gemaakt, die hopelijk voor begin december een broek en een soortgenoot van de andere geslacht erbij krijgt. Tjonge.. met zijn 1 1/2 meter  lengte is het een heuse kerel geworden, hihihi!
 Patroon gekocht bij quiltwinkel Leur uit Etten-Leur.  Ook ben ik de hexagonnetjes cirkels verder aan het maken. Ben van plan er een rond tasje van te maken. Op het gevoel  wordt het... maar zal nog hier en daar een zwart hexje moeten plaatsen, anders is er amper iets van het zwart te zien.

En ligt er eindelijk weer een blokje geknipt van ons aller liefste Jane. Deze keer met een stofje gekregen van Gerda, van Kijk daar is....
Maar ondertussen wel naar de mini bee's gegaan.....hoezo verslaafd?
Oh, wat voor mooi's ben jij nu aan het maken Shirley? Even een close-upje van die mooie blokjes....
En Angela is van plan een bargello te gaan maken met deze lapjes.....
En Julie gaat een paperpiecing maken.....hieronder zie je haar kleurkeuze. Ze heeft een heus schema gemaakt om vooral niet in de war te geraken. Slim niet!
Besef net dat de foto's genomen werden op de avond dat mijn griepke begon...

8 opmerkingen:

katrien zei

Inderdaad je hebt niet stilgezeten.Je hexjes vind ik heel mooi.En die pop wat een lange wapper zouden we hier zeggen.

Mascha zei

Ondanks dat je niet lekker was heb je toch heel wat gedaan. Ben erg nieuwsgierig naar de pop als hij af is.
Groetjes Mascha

Simone zei

Geweldig die reuze-kabouter! Komt me bekend voor... Bij mij zit er ook zo'n paartje in de vensterbank. (alleen heb ik ze niet zelf gemaakt) Trouwens ook een geweldige quilt waar ie op zit!

jacqueline zei

wat een mooie hexjes! schitterend zo met dat zwart! en die pop is super! groetjes

Elisabeth zei

Je hebt niet stil gezeten...wat een leuke pop en die quilt die eronder ligt is ook geweldig. Groetjes Elisabeth

Hubertine zei

Wat een productiviteit!! Vind je "reuze" kerel geweldig! En idd de quilt die er onder ligt is ook prachtig! Groetjes Hubertine

Yvonne aka sommeke zei

En foetjsie was m'n reactie :-(
Terug helemaal beter? Goed zo!
Die lange is GEWELDIG en grappig nu hij nog naakt is!
Leuke hexjes, 'k ben benieuwd hoe de tas er komt uit te zien!
Tot volgende week!

christine zei

he? had ik een reactie geschreven is die helemaal weg . nou ja beginnen we opnieuw . Miranda wat leuk die lange slungel tja het is al bijna herfst he dan mogen de kabouters weer komen, ga zo ook maar even mijn tilda boek pakken en lekker lezen en kijken . christine