dinsdag 28 september 2010

Toe maar!


Wat is dat toch, om verslaafd te zijn aan steentjes, lapjes en nu dus ook wolletjes. Het lijkt wel of het erger wordt....maar eh, ik wil niet genezen worden van deze verslaving! Hoe leuk is het maar niet om uit die dikkere lapjes leuke mandjes te knippen....en ze vervolgens te vullen met bloemetjes. Zo leuk dus!
En de garens van Vildani bevallen het best...ze vallen weg in de achtergrond.
 En nu een close-up met flitser..

16 opmerkingen:

Elly (creatieveling Elly) zei

Mooie mandjes. Zelf vind ik het niet prettig met deze wolletjes te werken, heb er tot nu toe alleen nog maar een speldenkussen van gemaakt. Maar het resultaat is wel prachtig.
groetjes Elly

Lida zei

Wat zien ze er leuk uit, ik heb ook nog een lading wolletjes liggen en moet er eigenlijk iets mee gaan maken, maar weet nog niet wat, maar jij werkt wel inspirerend!!Fijne dag en tot maandag! Groetjes
Lida

quilting Jeannet zei

Wat hartstikke leuk Miranda, ze blijven er gezellig uitzien die wolletjes, doet Sue Spargo daar ook niet van alles mee ? ik weet nooit wat ik er mee moet, heb ze nu in een kerstquilt vererkt.

groetjes, fijne dag! Jeannet

Anoniem zei

Absolutely beautiful, I have some woolens for the Born to Quilt Mystery Quilt and I am not sure how I will manage them. Your baskets are brilliant, well done!!

Anita deR zei

Wat een leuke mandjes, lekker warme wolletjes. Hier is het nu ook echt herfst aan het worden, de bladeren beginnen te kleuren. Heel gezellig.

Berna zei

De blokjes zijn geweldig mooi. En zeg nou zelf, je kunt beter verslaafd zijn aan lapjes dan aan drank, drugs of wat dan ook.

conny's quilts zei

Prachtig! Wat een mooie warme stofjes! Ik begin er maar niet aan, heb al genoeg verslavingen, maar.......

Else zei

Ech VRESELIJK!!! Ik snap er niets van, waarom is dit zo LEUK!! Dat ruitje ohhhhhh dat ga je toch ook gebruiken het staat SUPER ertussen. Ik geniet nog even ga jij vast door met het volgende mandje (lol) knuffel, Else

Katrien zei

Heel leuk.

Elisabeth zei

Volgens mij gaat er iets niet helemaal goed met het bericht plaatsen dus hier een tweede... ik vind deze blokjes SUPER! Groetjes Elisabeth

Guusje, zei

O wat wordt dit mooi en wat ben je snel. Lijkt me ook heel erg leuk om te doen.

Chris zei

Nou, dat is zeker 'toe maar'! Ik heb genoten van al je prachtige projecten die je geshowd hebt. Tjonge! Met dikke wol werken, lijkt met niet makkelijk. Rafelt dat niet snel?

Cisca zei

Alweer van die mooie blokjes!
Groetjes, Cisca

Yvonne aka sommeke zei

Een mandje per dag, dat gaat goed!
Een Affo om te showen in Nieuwkerke? Hihi...

Yvonne aka sommeke zei

Huh? Ik dacht dat je de woordverificatie (tegen spammers) had uitgezet? :-((((((

Jantine zei

Oei, een nieuwe verslaving, heb je nog overzicht?
Ik las je nieuwere blogjes en ze worden prachtig!