donderdag 16 december 2010

De mini bee, het vervolg op Phebe en post!

 Dinsdagmiddag hadden we weer een minibee. Deze keer zouden we een kadootje maken. Iets wat we zelf ook wel wilde hebben. Maar nog voor we bij Angela waren, stapte zij en Julie al in en had ze ons al uitgenodigd om naar Intratuin Halsteren koffie te gaan drinken alvast voor der verjaardag. Nikste handwerken dus. Amper binnen en gelijk zaten we al in de eettuin, zoals ze het restaurantgedeelte noemen. Al snel werd er koffie gehaald en babbelden we er lekker op los....
De kado's kwamen op tafel en werden uitgepakt. Bleek dat Shirley voor ieder van ons plus zichzelf iets gemaakt had. Foutje, maar dit was wel een erg handig foutje!Kijk maar eens wat ze gemaakt had
Prullenbakjes voor op tafel, maar op dat moment werden ze spontaan mobieltjes tasjes!
Angel had iets heerlijks kersterig gemaakt! De achterkant was net zo mooi als de voorkant vond Julie

En Julie had een Japans tasje gemaakt
En ik was/ben nog helemaal in de speldenkussentjes
 De laatste keer showde ik al wat van mijn missy P. in wording...ze lijkt me een gezellige meid maar wel een beetje stil. Met zorg heeft ze zich aangekleed. Een mooie jurk met bijpassend riempje en toch maar een bollerootje, nu het weer al wat frisser wordt. Vertwijfelend bijt ze op de lippen......ze is zelfs bij de kapper geweest om der haar te laten vlechten( ik dus).....nu maar hopen dat hij komt!
 Ondertussen kan ze onderweg wat appeltjes gaan plukken, want eindelijk zijn ze rijp..... de mand heeft ze al immers bij der....en mocht hij nu niet komen.....staat ze tenminste nu niet zondr reden te wachten
Zou hij er al zijn? Oooo, missy ik zie hem al staan!!! Al staat hij er wat twijffelend bij. Volgens mij is ook hij nog wat vergeten....
 Ja he mister.....we willen wel even een close-upje van je zien voor je weer gaat hoor!....nou, nou hij heeft haast, was net op tijd en zoals je ziet kon ik hem maar amper vast leggen. 
Best wel een aardig heerschap niet? Nu maar afwachten wanneer hij weer terug komt...

Enne vanmiddag ging onze Sam lekker te keer toen de postbode voor de deur stond. Het duurde duidelijk langer aan het geblaf te horen....en door de plof werd ik toch wel nieuwsgierig...Een dikke envelop....ach van Judith, mijn buuf van het quiltweekeinde....Lapjes voor mijn Dear Jane en kijk nu eens mee wat voor een pracht van een zeer fijn borduurtje met kraaltjes ze voor me gemaakt heeft!
Een naaldenrol/ hanger voor in de kerstboom .....zo fijntjes met mini glazen kraaltjes! Er zit zelfs een rood kardinaalsvogeltje(het mannetje dus) op, welke ik vorig jaar deze tijd nog fotografeerde in de sneeuw in Virginia.
Wist je trouwens Judith dat dit vogeltje ook de vogel van de staat is?
Ik ben er dan ook erg blij mee! Bedankt meis...

9 opmerkingen:

Annemarie zei

Wat hebben jullie het gezellig gehad op de minibee en wat een leuke kadootjes hebben jullie gemaakt! Je missy P. is erg mooi geworden! Het koppig heertje uit je vorige blogje blijkt een echt aardig heerschap zie ik! Echt knap hoor dat je zo detaillistisch kan naaien!

Jantine zei

Wat een gezelligheid op de bee. En die rol ziet er ook leuk uit om maar niet te spreken over meneer en mevrouw. Is dat de applicatie voor in het midden van de quilt?

goof zei

Wat een heerlijk logje met allereerst de gezelligheid in de theetuin,... en het eindigt met enorme verwennerij,... supergaaf!

Maar jouw Missy,... jeetje die is niet mis,... wat een stuk,... volgens mij staan er binnenkort heel wat heertjes in love aan die andere kant van de vaas te smachten, en mag ze de knapste, charmantste en liefste uitkiezen,...
:o)

Shirley zei

wat heeft ze d'r lipjes mooi gestift! En wat ben je verwend door Judith, was dit een zomaartje? Bofkont!

Anoniem zei

wat een heerlijke dag heb je gehad zo . en die mandjes zijn zo gaaf! je phebe wordt al mooi ben benieuwd naar de vorderingen .
christine

Judith zei

Ik heb hem met plezier voor je gemaakt. Ik dacht rood/wit dat gaat Miranda wel mooi vinden. En even in mijn voorraad gedoken om te kijken of ik nog zwart-witte lapjes had.

Guusje, zei

Wat een plaatje is jouw Missy geworden, die vlechten prachtig. Ze staat daar echt te glimmen. Wat ben je verwend verwend met prachtcadeau's en dan een uitje naar Intratuin met een lekker bakkie. Heerlijk.

Yvonne aka sommeke zei

Goeie misser van Shirley hé! ;-)
Meneer en mevrouw mogen er ook zijn en wooow wat ben jij verwend door Judith.
Goe weekend!

Katrien zei

Gezellige bee.
En wat een mooie rol kreeg je van Judith.