zondag 19 december 2010

Een jaar geleden....

Stond Jack maar te wachtten en vluchtten om te boeken om toch maar te proberen met de kerst in Nederland te komen...Hoe is het toch mogelijk....we zijn een jaar verder en wederom horen we dat de vliegtuigen niet kunnen vertrekken vanwege de vele sneeuwval die hier vanaf donderdag dagelijks blijft vallen. Wat voelen we met al die gestrandde reizigers mee! Vrijdag mocht Jack nu niet vliegend, maar rijdend dit keer vanaf Groningen terug naar huis rijden, waar hij al vanaf donderdag ochtend in de buurt was. Een ritje waarover hij normaal een 3 uur over doet werd nu 9 uur......maar gelukkig heeft hij het zonder brokstukken gehaald. We hoorden later dat er meer dan duizend ongelukken die dag zijn gebeurt. Heftig hoor!
Vandaag heeft het ook hier weer het grootste gedeelde van de dag gesneeuwd(nu alweer enkele uren)en het sneeuwt nog

....heerlijk....zo gezellig om thuis te zitten met zijn allen. Kaarsjes en kerstboom aan en genieten van het mooie witte landschap.

Kinderen speelden in de tuin met onze Sam, en ook pup Ike(herinneren jullie nog dat kleine herdertje die niet echt meer klein meer is?) kwamen langs om te spelen.


Beiden waren de doggies helemaal gefixeerd op de sneeuwballen.....maar kan jullie wel vertellen dat we allemaal geweldig genoten, zowel binnen als buiten!
En is mij wollige quilttop af! Is toch nog net geen 1 meter/wel 1yard in het vierkant geworden.
Onze kinderen moeten nog een weekje naar school en ook manlief moet nog een weekje, voordat hier de vakantie begint....nu maar hopen dat ze morgen veilig de school/werk kunnen bereiken!

6 opmerkingen:

inge zei

he Miranda wat is die top mooi! met de rand is het helemaal af!

Annelies vdB zei

Mijn kinderen hebben al vakantie. Ja, ook ik denkterug aan vorig jaar.
Het is nu gewoon genieten van de mooie natuur.
Wat is je top mooi geworden !

inge zei

ik heb een stokje uitgedeeld. kijk je even naar mijn blog?

Shirley zei

Ooh hij is mooi!

Hilde zei

Prachtig hoor, Miranda, mooi gecombineerd met de rand.

Yvonne aka sommeke zei

Wat gaat een jaar toch snel hé!
Je wollige top is een beauty, best nog groot geworden met die piepkleine bloemekes!
Nu ga ik je gedachten eens lezen ...
tot seffens!