vrijdag 1 juli 2011

Dit huswief is al ijverig geweest op de vroege morgen...

Vroeg in de ochtend... zo tegen vieren... werd ik wakker van de kou. Bij nader onderzoek bleek de voordeur open te staan! Getver, Sam is mijn eerste gedachte, hij ligt nl op zijn kussen onder de trap..ooh gelukkig hij ligt er nog en kijkt me aan met een blik van... zo lig ik al heel de nacht! Geen idee of hij een nachtwandeling heeft gemaakt trouwens. Sleutels en alles blijken gewoon op zijn plaats te liggen. Pfff gelukkig!! En ja eenmaal terug in bed kan ik toch echt niet meer slapen na een uurtje draaien en keren. Hup der uit en dan maar eindelijk de strijk wegwerken. Heerlijk zo een warmtebronnetje na al die kou...Vervolgens op zoek naar mijn lieve Jane. Ze was namelijk kwijt geweest...iets te goed opgeruimd en ik had geen idee meer. Blijkbaar had ik ze in een schoenendoos gedaan. Maar gelukkig is ze weer terecht! Eens even kijken wat ik ook alweer was gebleven...en ja wat is dan makkelijker om de boel even open te gooien.
Dan maar eens wat voorbereidend werk gaan doen. Doos met lapjes erbij en lekker aaien...
En inmiddels liggen de laatste 7 blokjes van deze rij helemaal geknipt klaar in mijn dienblaadje.
Eindelijk zal er weer een up-date zijn op de 5e. En aangezien het alweer 1 juli is... nadert dat alweer snel.

Gister was ik into het gewonnen borduurtje van Simone, je weet wel, vande give away...Het handy huswief... langzaam komen de figuurtjes vanuit mijn naald en draad tot leven. En eenmaal weer wat af, geeft het vleugels...en hopelijk blijf die lieve Jane weer eens wat daagjes hier....
En wat ik bijna nog vergeet is dat ik sinds ik mijn laptop weer terug heb, mijn fotoproblemen bij blogger lijkt te zijn opgelost maar alleen kan ik op verscheidene blogs en web-logs geen berichtjes meer achter laten, terwijl anderen, waar ik in het verleden nooit iets kwijt kon, nu ineens daar weer wel iets kan achterlaten....een berichtje wel te verstaan!

21 opmerkingen:

Elly (creatieveling Elly) zei

Gelukkig dat Sam gewoon op zijn plekje lag.
Maar jeetje hey, jij bent wel echt uit je bed gerold. Wat een productiviteit op de vroege ochtend. En de DJ die wordt toch wel echt prachtig.
groetjes Elly

Dear Jo zei

Wat wordt Jane mooi!!!!! En het borduurtje van Simone vind ik ook prachtig. Er ligt alleen nog teveel dat eerst af moet :)))) Veel plezier met je projecten.

katrien zei

OOO wat is ie prachtig je DJ,en maar 7 blokjes meer te gaan.Succes hoor en we zien hem wel in Nieuwkerke zeker ?

ria vogelzang zei

Tjonge, wat raar dat je voordeur ineens openstaat...... daarvan zou ik ook al niet meer in slaap kunnen komen; maar oké, dan kun je ook een heleboel doen vanaf 4.oo uur, toch.....?! ;)
Je Jane wordt echt prachtig!!!! Ik moet haar ook nodig weer eens uitnodigen, eerst Danique's quilt maar dubbelen......
Geniet van je (lange..... :) ....) dag; wat zul jij veel doen vandaag......
Groetjes uut Omm'n!

Gerda zei

Whow!!!...wat is SJAAN mooi!!!!!...en al zover!!..;0)
Echt helemaal toppie!!
Tja het is zo weer de vijfde dus ga ik ook maar weer eens aan de slag!!!..;0)
Fijne dag..

Phebe and Jane zei

Ik vind je dear jane prachtig. Je schiet al lekker op. Bij mij is Jane weggegaan, dus misschien blijft ze nu even bij jou.
Groetjes,
Marian

Heleni zei

Jeetje zeg, wat een schrik al op de zeer vroege ochtend. Arme Sam.....
Het wordt wel een productief dagje voor jou.
Nou, voor mij niet, ben niet vooruit te branden vanmorgen, haha

groet Heleni

Nelleke zei

Hallo Miranda wat een mooi plaatje om de dag mee te beginnen je Jane word helemaal geweldig ook heb ik je blog teruggelezen en daar keek ik toch met verbazing naar hoeveel jij in die tijd gedaan hebt je Phebe is ook om te stelen zo mooi.Je geeft me echt inspiratie.Verwen die arme Sam vandaag maar eens extra hij heeft de boel maar goed bewaakt zullen we maar denken.Groetjes en nog een hele fijne week Nelleke

Cisca zei

Wat een schrik, zeg! Gelukkig, dat er niets gebeurd is. Je DJ wordtecht heel mooi en je Huswief is een schatje. "Blij" te horen, dat er bij jou ook iets spoorloos verdwenen was. Ik ben al een paar weken een blok van de Lori Smith quilt kwijt, dat zo goed als af was, ik kan het nergens meer vinden. Waarschijnlijk tussen andere lapjes terecht gekomen, maar tussen welke???
Groetjes, Cisca

Johanna Zweden zei

Wat zal je geschrokken zijn, toen je voordeur openstond! want je weet maar nooit!!! Maar gelukkig dat er niets is gebeurt.
Mijn mond valt open, hoe schitterend je quilt is, zo in de dat zwart met wit.
Wat word je borduurwerk mooi.
Fijne dag groetjes Joke

Anoniem zei

Eng zeg dat je voordeur open stond gelukkig is er niet gebeurd en was je hond nog thuis.
whoow zeg je Jane schiet al echt op, erg mooi zeg, maak jij voor de blokjes die je niet kan appliceren malletjes? Je borduurtje is ook erg schattig.
Groetjes Anneke
juicybearquilt.blogspot.com

Inge Slaats zei

Dat van die voordeur vind ik ook maar eng, zou alleen al daardoor niet meer kunnen slapen. Jij bent echt een dappere dodo, hoor.
Jane was vast heel blij dat ze teruggevonden is (misschien heeft haar geest die deur opengemaakt?) De quilt wordt prachtig, echt jaloersmakend mooi!
En dat borduurtje vind ik ook helemaal leuk.
Nou Miranda, veel plezier nog verder vandaag. Hopelijk "zak je niet in" na al die drukte tot nu toe LOL
Fijn weekend!

Inge

Lida zei

Wat enig! Leuk dat je er direct aan begonnen bent, het is zo'n gaaf borduurtje! Je Jane wordt schitterend en die laatste zes blokjes zitten met dit koelere weer zo in elkaar! Wat betreft je Phebe, daar kijk ik met bewondering en afgunst naar! Maar nee, die moet echt even wachten, wil de FW "even" afmaken en dan kan ik deze winter vol tegen deze schitterende quilt aan, ik neem in september dus de draad weer op! Maar ik kijk vol bewondering naar de jouwe! Knuffel
Lida

inge zei

whaw die jane! heel mooi!

Berna zei

De laatste 7 blokjes alweer van je Sjaantje? Meid dat schiet op!
En dat gedoe bij Blogger.... ik snap er geen hout van. Dan is het dit en dan weer dat. Maar om nou aan een ander programma te moeten wennen is het ook weer niet. We modderen maar door. Goed weekend!

Yvonne aka sommeke zei

Voordeur open en jij controleert of Sam er nog is? En je manneke en kids? LOL, die zorgen voor zichzelf zeker? ;-)
Oooh, die Jane van jou, hup, hup nog even snel 7 blokken maken!
Goe weekend Mir!

Guusje, zei

Wat wordt en is hij al erg mooi. Prachtig. En nog maar 7 blokken wat geweldig. Je borduurwerk wordt ook al zo mooi. Veel plezier met alles.

Mascha zei

Gelukkig heb je Jane weer teruggevonden. Wat wordt het prachtig.
Groetjes Mascha

Klaske zei

Wat word ze prachtig, Miranda!!
Zien we 5 juli al je 7 blokjes??
Fijne zondag

Daniëlle zei

Nou ja zeg, Sam heeft in ieder geval opgepast dat Jane er niet stilletjes vandoor ging hihi!! Want wat wordt ze prachtig! Lief huswief heb je joh, jammer dat ze niet kan stofzuigen he?! Geniet van de steekjes! Liefs, Daniëlle

MarianneD zei

O,wat wordt je DJ mooi joh!
Heel apart zo in zwart/wit...ik kijk eens naar die van mij...oef,die staat al jaren stil...tóch maar eens aan verder gaan,goede opvolger van de AQS?
Succes met de laatste loodjes!!