donderdag 28 juli 2011

Een dagje Walibi Flevo

Gisteren reden we naar Biddinghuizen, vlak bij Lelystad, om een dagje door te brengen in het pretpak. Zowel zoonlief  als dochterlief namen iemand mee. DS zijn Maartje en DD een vriendinnetje Romy. En wat boften we...het park was nl tot 23.00 uur open...en dus konden ze naar believen de rollercoasters in. Wallibi here we are! Het was al behoorlijk druk, lange wachttijden bij de rollercoasters....dan maar in de attrakties met amper wachttijden.

Het weer werkte ook mee, want van zwaar bewolkt werd het zonnig en zelfs een warme avond met slechts op het einde wat gedruppel...en dat minimaal.  Kortom een geweldige vakantiedag!
 Dat de kids lol hadden, was overduidelijk....
die attracties uit de kindertijd zijn eigenlijk nog steeds leuk... maar dat ze er misselijk van werden waren ze allemaal blijkbaar al vergeten...
En terwijl ze in de rij staan genieten wij van de mensen rondom ons....niks leuker toch om mensen te bekijken...maar ook rustig de tijd hebben voor dit soort foto's.
of deze
wat een lol!


Tevens genoten we van wat optredens van de parkfiguren. Deze maakten al ruim van tevoren bekend
dat er een optreden zou zijn van de beattle of the Rockstars... en wordt Romy als een van de juryleden het podium op gekozen. En leuk dat ze het vond!
 Er werden wat liedjes gezongen en flinke staaltjes danswerk geshowd....
 Iedereen ging uit zijn dak...
Pas na achten wordt het wat rustiger. Na en tijdens ons avondeten genieten we van deze mannen...
Op naar de rollercoasters...  en terwijl het donkerder wordt valt er weinig meer te fotograveren... De wespen die al vollop gezien worden maken plaats voor de muggen(mijn beet is eindelijk gestopt met jeuken en pijn doen, maar de plek van 7cm doorsnee zal voorlopig nog wel te zien zijn)...
En tegen elven sluiten we de avond af met een erg mooie vuurwerkshow! Terug naar de auto ....en tegen half twee midden in de nacht zijn we thuis...wat een topdag.

En morgen ga ik richting Wilrijk...om samen met Yvonne naar de zomerse quiltbee van Belgische quilters Vereniging provincie Antwerpen te gaan. Wederom genieten dus! 

11 opmerkingen:

Anoniem zei

Oh wat een heerlijk dagje uit met de kids, ze hebben zich prima vermaakt zo te zien! En morgen naar Yvonne, hele gezellige dag samen maar dat zit wel goed jou kennende (lol) Dikke knuffel voor jou en geef er een aan ons SOMMEKE van mij

Anoniem zei

Een dag met een gouden randje zo te zien! Heerlijk om kinderen zo te zien genieten!
groetjes Marijke
(quiltcrea)

Inge Slaats zei

Wow, dat is nog eens een dag! Ik heb bewondering voor je uithoudingsvermogen. Hartstikke leuke foto's heb je gemaakt. Het plezier straalt er vanaf.
Veel plezier ook morgen he en veel groetjes voor Sommeke en alle andere bekenden!

Groetjes,
Inge

Phebe and Jane zei

Wat heerlijk zo'n leuke dag met de kinderen. Ben jij ook in de achtbanen geweest. Voor geen goud ga ik daarin.
Groetjes,
Marian

Yvonne aka sommeke zei

See you strakskes! ;-)

Dear Jo zei

Jeetje, je berichtje leest lekker weg!! Zo gezellig en vol van plezier. Helemaal top, zo'n dag met de kinderen.
Ik hou niet van de rollercoasters en onze zonen gaan dan ook zaterdag met vrienden naar Walibi, want ouders die niet mee willen in al die monsters, daar is helemaal niets aan ;))))))

Guute zei

Op de foto's zie je hoe leuk ze het wel vinden! Geniet van de bee vandaag en doe de groetjes aan Vonneke!

Yvonne zei

De lol straalt van de foto's af! Dat zijn de hoogtepuntjes waar nog lang over nagepraat gaat worden! Fijne dag vandaag op de Bee!

Berna zei

Dat ziet er uit als een superqualitydag! Het is aan mij niet besteed zo'n pretpark maar als je er van houdt, is het super.

Chris zei

Tjonge Miranda, wat heb je een superfoto's gemaakt! Zó gaaf!! Je kan ze bijna horen, zo wervelend. Heerlijk zo'n dag. Ik hoop dat er meer voor je komen. Dagdag.

Lida zei

Wat leuk zo'n dag met de grote kinderen, ik hoef dus niet in al die enge gevallen, dat laat ik aan mijn kleinzoon over, die werkt in dat park. De foto's zijn stuk voor stuk erg leuk, ze stralen echt vakantie uit! Fijn weekend en veel plezier in het zuiden, knuffel
Lida