dinsdag 3 juli 2012

Willem Alexander( Camelot) update en de Heerlese bee

 Een paar dagen later, maar toch....Willem Alexander heeft er een bies rond gekregen afgelopen maand. Een wonder in mijn ogen gezien de drukte waarin ik afgelopen maand leefde....maar gelukkig waren er de bee's waarin dan toch nog iets gemaakt kon worden. Want behalve het gaan naar mijn mozaiek-school zo'n 4 dagen per week, hebben we ook ons huisje gevonden. Een huisje met potentie...een dat we echt naar onze zin kunnen maken in de komende jaren...maar ook oud in hopen te worden. Wat wel inhoud dat ik voorlopig weinig tijd voor bloggen en quilten denkt te hebben. Maar he....er bestaan ergere straffen niet!  Maar met dat praten over dat huisje...afgelopen dinsdag waren Shirley en ik weer op onze Heerlese bee.... en kijk nou wat ze even snel uit haar tasje haalde!
Zijn ze niet schattig.....en ondanks dat we de eerste waren, was het duidelijk dat Shirley een doel voor
 ogen had. Niks geen tijd om rustig aan te doen....nee, gelijk het machientje op tafel waaraan al wat hangt voor de volgende rand. Duidelijk een dame met een plan! Echt vrij snel daarna snorde der machientje.....amper tijd om bij te komen kreeg  het....gelukkig was er koffie, thee en taart....
 zodra de rest binnen was. Er waren meerdere ijverige dames die ons wat te showen hadden. Deze dame had deze gratis quiltpatronen van Erin Russek zo van het net geplukt en meende dat die Tweets heet.
 Hieronder is een van onze beeleden, die een quilt afgemaakt heeft van enkele jaren terug.
 Gets de kleuren zien er wat vergeeld uit...dan maar even een close-up met flitser, zodat je het echt goed ziet... mooi niet? Het quiltwerk had ze moeilijk gevonden om er iets van patroon over te gooien en dus is het met kleine draadjes en knoopjes samen gebonden.
En voor de avond tot een einde was kwam Shirley nog even haar nu wel complete huisjes-top showen.
Ben benieuwd of hij nu, een klein weekje later....met diezelfde snelheid al doorgequilt is...
Super gedaan Shir!

14 opmerkingen:

Rennie zei

Wat is er hard gewerkt zeg. Het zijn stuk voor stuk ook prachtige quilts die voorbij komen.

Quiltendewilma zei

Wat een prachtige projecten,..

Ageeth Dorsman zei

Je Willem-Alexander is echt mooi ge-
worden! En de quilts, die de dames van
de bee showen, zijn ook al zo prachtig
(die huisjes, zo mooi...)! En wat een
geweldig nieuws, dat jullie een huis
naar jullie hart gevonden hebben, dan
is het ook heel begrijpelijk, dat het
quilten op het 2e plan komt. Fijn om
naar uit te kijken!
Groetjes van Ageeth

Judith zei

Gefeliciteerd met je nieuwe huisje. En wat wordt je willem-alexander mooi.

Yvonne zei

wat een prachtige quilts laat je weer zien. Schitterend wat de dames hebben gemaakt en ook jouw WA mag er zijn! Gefeliciteerd met jullie nieuwe huis, spannende uitdaging!

Lida zei

Wat gaaf dat jullie een huis hebben gevonden, gefeliciteerd! Nu ik hoop dat je er heel wat jaren en met veel plezier in zullen wonen! Wat een gave dingen laat je weer zien en wat is die top mooi geworden van Shirley, maar ook die anderen zien er prachtig uit! Dat was dus een heel gezellige en werkzame bee, knuffel
Lida

Lida zei

P.S. Vergeet ik jouw WA nog bijna, die ziet er echt heel leuk uit en zal strak vast een mooie plekje krijgen in je nieuwe home!
Knuf
Lida

Chris zei

Die Willem Alexander wordt ook mooi hoor, net als die andere quilts die je laat zien. Tjonge, wat is die Shirley toch een snelle dame. Zulk soort huisjes vind ik ook enig.
Jullie gaan dus bouwen Miranda, als ik het goed begrijp? Of hebben jullie iets gevonden dat verbouwd gaat worden? Dat zal heel wat aandacht vragen, maar natuurlijk wel heel erg leuk. Groetjes.

Johanna Zweden zei

Wat een schitterend quilts zit te genieten
fijne avond gr Joke

Klaske zei

Ziet er mooi uit je W.A!!!
Succes met jullie huisje!!

Yvonne aka sommeke zei

Je WA is prachtig!!!! En Shirley slikt al jaren speciale speed ;-)
'k Vind het zoooo spijtig dat je er in Nieuwkerke niet bij bent dit jaar maar de reden : HET huisje is natuurlijk ook niet mis!
(4 dagen mozaiek-klas? Wooow dat is bijna een job!)

Guusje, zei

Wat een mooie quilt is het geworden, prachtig om de cirkels Zo te appliceren, de bee was ook weer erge inspirerend zo te zien met prachtige quilts., en wat geweldig dat jullie je huis hebben gevonden. Ik hoop dat het doorgaat en jullie hier heerlijk aan de gang kunnen, quilten komt later wel weer.

Shirley zei

Jee, als ik het zo zie, lijk ik wel hyper :-) jouw WA is heel mooi geworden!

Else zei

Morge lieverd, fijn dat je een nieuw huisje hebt gevonden maak er wat moois van! En je WA helemaal top net als die mooie huisjes van Shirley en wat lees ik vandaag, helemaal de smaak te pakken VOORAL doorgaan (lol) En die breirol kan je breien met wat je zelf wilt, ik doe ze op nld 3. Heel fijn weekend, dikke knuffel Else