maandag 26 november 2012

Inspiratie

Terwijl ik weer wat doosjes wegwerk, vind ik een envelope afkomstig van Katrien.
Inhoud: 3 felle lapjes in de kleuren knalgeel, rood en puberpaars en bijgeleverd briefje waarin we worden gemotiveerd om hiervan een quiltje te maken van 30 bij 30cm. En wel voor het Belgische quiltweekend in 2013...want dan bestaat het 10 jaar. Leuk idee hoor!
Hmmm, heerlijk dit soort onverwachtte prikkels.
Een welkome afwisseling na zo tijdens het quilten van mijn Sinterklaasquiltje...want mijn knutselhok is tegenwoordig op een onverwarmd zoldertje, welke ook nog op de nominatie staat om opgeknapt(geisoleerd en verwarmd) dient te worden.
Ik had zo graag wat foto's willen plaatsen, maar helaas, ook bij mij is mijn limiet bereikt sinds vorige week, wat foto's betreft en ook ik zou moeten gaan betalen....belachelijk...ik snap der niks van..ik heb dit jaar voor mijn gevoel helemaal niet zoveel geblogd, zeker niet ivm de verhuis...enne is dit nu voortaan per maand of zo.... had zelfs al 400 foto's verwijderd, maar ook dat schijnt niet te mogen baten...of zullen we per 1 januari gewoon weer opnieuw aan die 1 GB mogen beginnen.

Wie weet moet ik gewoon een nieuw blog gaan openen, wie weet lukt het dan wel..
wordt vervolgd!

14 opmerkingen:

Annelies zei

Veel plezier met de felle kleurtjes.
Wat helpt is je foto's verkleinen en als je foto's weghaalt dat niet alleen doen op je blog. Bij dat blog, dat wist ik ook niet, zit een bijbehorend Picasa album. Daar moeten ze ook uit.

Berna zei

Ik hoor van meer die aan het limiet zitten. Had er nog nooit over gehoord. Zou wel erg balen zijn zeg. Ik weet niet of ik dan nog wel wil bloggen 😒
Fijne week!
O ja, mijn hok is ook onverwarmd. Een klein elektrisch radiatortje is niet duur en de boel is zo warm.

Lida zei

Blijkbaar komen er nu heel wat mensen aan hun limiet, ik had de mijne al in april en moest toen iets van € 5 betalen, eenmalig! Dus ik vind dit allemaal maar heel vreemd wat ik nu lees. Ben dus wel benieuwd naar wat jij van deze lapjes gaat brouwen, bij mij hangen ze aan het prikbord, heb nog steeds geen idee wat ervan te maken. Fijne dag
Lida

katrien zei

Oei jij ook al.

en wat het quiltje betreft is het maximaal 30 bij 30, kleiner mag ook hoor en het hoeft ook niet vierkant te zijn.

Johanna Faber zei

Ik heb gewoon 2 dollar 49 betaald, voor die prijs hoef je het niet te laten, want het zou zonde zijn als je geen foto´s meer kon plaatsen
Fijne maandag groetjes Joke

Monica zei

Veel succes met het maken van dit quiltje, het zal vast heel verrassend worden. Wat de foto's betreft, dat heb ik (gelukkig) nog niet gehad.

Klaske zei

Ik snap er ook niks meer van, gisteren wou het niet, toen weer wel, toen weer niet.....
Ik wacht wel even met allerlei acties en probeer het van de week wel weer eens....
Heb er ook al aan gedacht om een nieuw blog te nemen....Maar ik heb nog maar even geduld geloof ik.
Fijne dag Miranda

Anoniem zei

Wel nee, je maakt gewoon een nieuwe account aan en je upload daar de foto's (niet al te groot, iets van 640x480) en de link van de foto zet je gewoon hier in je blog. Probleem opgelost. ;-)

Succes met het maken van je quilt van 30x30cm.

Chris zei

Puberpaars??? Nou mis ik toch wel een foto hoor.
Had jij je foto's wel verkleind en óók gecomprimeerd? Dat scheelt werelden. Ik comprimeer de foto's altijd met mijn programma. Ik heb nog maar 3% van mijn bandbreedte gebruikt. Vervelend Miranda.
Ik hoop dat je knutselhok toch wel snel warm te krijgen is. In de kou zitten is maar niks. Lieve groet van mij.

Petty zei

Hoi Miranda,
Helpt het als je de foto's verkleind, dan hen je namelijk minder ruimte nodig.
Groetjes Petty

Yvonne zei

Ik betaal elke maand 2 euro via mijn creditcard en kan sindsdien moeitieloos foto's plaatsen. Moest er ook wel even over nadenken maar ben blij dat ik nu geen problemen meer heb, dat is me die paar euro wel waard want het bloggen is zo leuk!

inge zei

geen problemen bij wordpress, ik zit nu aan zowat 4 % van de ruimte die ik ter beschikking gesteld werd... en dat na meer dan een jaar bloggen misschien is dat een optie?

LL-Ilse zei

Hey Miranda,

Leuk huis heb je, hopelijk wordt je kamer ook snel warm.
En veel succes met inspiratie over je felle lapjes.
Ik duim voor je dat je blog vragen snel een antwoord opleveren.
Warme groet,

Yvonne aka sommeke zei

Vreemd, ik lees her en der over die foto-limiet ...
Leuk, hé die uitdaging, al zijn het niet mijn stofjes! ;-)