donderdag 1 november 2012

Over!

...eindelijk...na weken lange dagen werken in ons nieuwe onderkomen is het dan toch zover. We zijn over. Met veel dank aan onze lieve vrienden die stuk voor stuk veel gedaan hebben. "Enne klaar?" vraag je... nee.... voorlopig zijn we nog niet uitgeklust. En ondanks dat de weergoden ons gunstig gezind waren, droogt het stuckwerk slecht en hoop dat we voor de kerst dan toch de benedenboel mogen schilderen/ behangen. Wat probleempjes met de keuken, waaronder een verkeerd gasplaat en een geplaatste afzuigkap, waar niks het nog van doet. Ach ja...het is allemaal geregeld, maar blijkt een kwestie van tijd te zijn. Gelukkig laten we ons niet gek maken. En genieten voorlopig even van onze welverdiende rust.
Over.... is ook de mooie nazomer. Welke me erg aan de Indian Summers in Virginia deed denken... ik zag hier nu ook de bomen prachtig verkleuren. Genieten hoor tijdens het heen en weer gerij...
Hier heeft het vanmiddag alweer gehageld en geregend en waait het goed... en is het me toch waterkoud! Brrr..gelukkig is het lekker warm in huis en brandt de cv goed. Net als de lampen...De donkere weken komen er duidelijk weer aan. Winkels versieren hun toko alweer met Zwarte Pietjes. En eindelijk heb ik weer eens tijd voor lapjes!!! Wat anders dan mijn eigenste Sinterklaasquiltje past er bij dit weer. Kopje thee erbij en prikken maar...
 
 

17 opmerkingen:

Chris zei

Gefeliciteerd Miranda. Wat zullen jullie blij zijn. Geen heen en weer gerij meer naar het 'oude' huis? Wat een gedoe hè, verhuizen en alles eerst opknappen. Nu eventjes uitpuffen en met dat leuke quiltje bezig zijn. De rest komt ook wel. Fijn om je weer even te 'zien'. Dagdag, lieve groet van mij.

lia zei

Ik had je al gemist,ja verhuizen en alles wat daarbij komt kijken is een hele klus,maar je krijgt vast stilletjes aan weer tijd om naald en draad vast te houden.Leuk quiltje ben je aan het maken.
Groetjes Lia

inge zei

proficiat met jullie nieuwe woonst! en veel prikplezier met je quiltt! raakt ie af voor 6 december?

Annie Kingma.Bonnema zei

Proficiat met het nieuwe huis, en fijn nu even uitrusten met een quilt werkje, in een lekker warm huis. Met de tijd zal alles wel op zijn plaats komen.
Groetnis Annie

Berna zei

Hee meisie, heel veel geluk in jullie nieuwe huis en natuurlijk heel veel gezellige uren met naald en draad.
Knuffel!

Annelies zei

Fijn dat je over bent en ook fijn weer bij je te lezen !

Yvonne aka sommeke zei

Oef, jullie zitten dan toch al op de nieuwe plek en verder komt alles ook nog wel in orde!
QuiltZE!

Guusje, zei

Geweldig dat jullie overzijn, veel plezier en geluk in jullie nieuwe huis en wat heerlijk dat je weer een paar steekjes kan wegprikken.

Shirley zei

Volgende bee bij jou om het huis in te wijden? Kan ik gelijk de gebruiksaanwijzing brengen waar je vanmiddag om kwam en op tafel liet liggen :-)

Yvonne zei

Fijn dat jullie zijn verhuisd Miranda. Dat klust in ieder geval wat gemakkelijker zonder het heen en weer rijden. En eindelijk weer eens tijd voor een steekje is ook heerlijk!

Rennie zei

Ja joh verhuizen, ik schrijf er ook nog eens een boek over. Heerlijk voor je dat er nu enige rust komt en dat het in ieder geval lekker warm is. Naweeen blijven er altijd. Nu zo af en toe even prikken dan krijg je tenminste weer dat eigen vertrouwde gevoel. Sterkte en vooral genieten van dit prachtige herfstweer en je nieuwe stekkie!

Nardy zei

Heel veel geluk in jullie nieuwe huis! Fijn dat je weer tijd hebt om een paar steekjes te zetten. Groetjes Nardy

Johanna Zweden zei

Gefeliciteerd met je nieuwe huis, hoop dat daar nu heel lang mag wonen en weer kan genieten van het Hollandse klimaat (grapje)
Wat word je quilt mooi
Fijn weekeinden liefs Joke

AnitaS zei

Heel veel geluk in het nieuwe huis en de rest komt ook nog wel af. Lief quiltje ben je aan het maken.

Gert zei

Gefeliciteerd met jullie nieuwe stek, en heel veel geluk toegewenst. En natuurlijk veel plezier met het quilten van je superleuke Sint quilt.

Ageeth Dorsman zei

Heel veel geluk in jullie nieuwe huis!
Dat het maar heel snel als "thuis"
mag gaan voelen! En nu je een beetje
gesetteld bent, zul je des te meer
genieten van je quiltwerkjes.
Groetjes van Ageeth

katrien zei

Veel geluk met de nieuwe woonst.
Succes met pitten.