donderdag 3 februari 2011

Wollen-winter-tafel-lopertje

Dinsdagmiddag op ons mini-beetje was ik niet zo ijverig....kreeg mijn gedachten er niet bij. Last van voorjaarskriebels, ondanks het donkere druilerige weer. 's Avonds kwam er al meer uit de handjes...huisje werd vastgenaaid.
Woensdagochtend moest de boekenkast eraan geloven. De boel werd hier en daar verschoven en maakte een hoekje. Boekenkast werd gepoets en terug heringedeeld. Was nog maar een paar keer gebeurt sinds we weer hier wonen...hihihi....
 Nu eindelijk staat weer alles op zijn plekje en kan ieder van ons zijn eigen gedeeltes vinden. En zijn de cd's die bij verschillende quiltboeken hoorde ook weer gevonden en op zijn plek !
Ook vond ik bij de Marskramer een leuk kistje waarin nu al die leuke garens zitten weggewerkt! Super!!En het geheel zover....

18 opmerkingen:

Annelies vdB zei

Volgens mij heb je al last van voorjaars-opruim-kriebels !

Shirley zei

Ziet er weer heerlijk kneuterig uit, leuk hoor, en ja, dat kastje is zo enig, wel oppassen dat het niet in de volle zon staat, slecht voor het garen/wol.

katrien zei

Ziet er al leuk uit.
En wat een werk met je boekenkast,gelukkig nu alles weer op zijn plaats.

Quiltendewilma zei

Oh heerlijk!! Ik ben mijn werkkamer aan het stoffen tussen de dingetjes door....
Veel werk maar zo heerlijk als het klaar is...

Else zei

Hoi Kanjer, wat nu de voorjaars kriebels? Je kassie staat er mooi bij, maar ga nu maar snel weer op een stoel zitten prikken wat ik vindt die loper ook erg leuk worden! Fijne dag, knuffel Else

Hilde zei

Na het poetsen zalig uitrusten met een handwerkje, zo kan je jezelf belonen. Goed gevoel als alles in orde is!

Daniëlle zei

Wat een gezelligerd joh!! Werkt leuk he met die wolletjes! Veel plezier met de volgende steekjes! Mooie avond, liefs, Daniëlle

Judith zei

Kun je die voorjaarsopruimkriebels niet even hierheen sturen, want daar heb ik absoluut geen last van en de boekenkasten kunnen wel een poetsbeurt gebruiken. Werkje ziet er weer heerlijk Miranda's uit.

quiltlodge gerda zei

Heerlijk he, als je alles weer gewoon terug kunt vinden! En oh, wat vind ik die wolletjes van jou toch 'n gezelligheid uitstralen.

Guusje, zei

Wat wordt dit mooi. Lijkt me ook erg leuk om te doen. Handig kastje heb je gekocht alles lekker bij de hand en ja boeken opruimen dat doe ik ook minstens 1 x per maand.

huismuzz zei

je wollen lopertje ziet er al heel leuk.Het zouden inderdaad de voorjaarskriebels al kunnen zijn,de winter heeft ook nu wel lang genoeg geduurt.
groetjes patricia

carine zei

Je lopertje ziet ernu reeds super uit! Carine-Brugge

Anoniem zei

Wat een handig kistje heb je gekocht: het ziet er uit als een mini-kasje. En je tafelloper ziet er al erg gezellig uit!

Bietje zei

Geinig kastje/kistje. Ik zag deze bij de Action. Maar in mijn verbeelding was het een soort groente/kweekkastje. Dus heb ik het laten staan. Zo na het lezen van jouw verhaal komen er wel allerlei bruikbare ideeën naar boven. Dus toch maar even terug gaan. Dank je wel voor de tip.

quilting Jeannet zei

Heee, wat ziet dat er gezellig uit joh! leuk met die wolletjes, en je boekenkast vind ik ook super. Fijne avond....

groetjes, Jeannet

Chris zei

Je had echt de lentekriebels! Brrr, boekenkasten aanpakken, dat doe je niet zomaar. Geeft toch een voldaan gevoel hè?! Je lopertje wordt leuk!

Berna zei

Goed bezig geweest Sol! Heerlijk een schone boekenkast die opnieuw is ingedeeld.
En je lopertje wordt een plaatje!

Yvonne aka sommeke zei

Heb je nog last van de schoonmaakkriebels? Je mag hier komen poetsen hoor! ;-)
Dat wollen lopertje, helemaal anders maar 't wordt zeker mooooooooi!
Goe weekend!