maandag 16 mei 2011

Update van afgelopen week

Volgens mij ben ik vast niet de enige geweest die boordevol quiltvitamientje terug kwam van Veldhoven. Vervolgens vol vernieuwde energie de laatste rand van de zigzag aan mijn AQ vastgemaakt op de mini bee bij Shirley. Bij haar zie je het resultaat...zij showde de pracht van een pinwheel quilt die ze afgemaakt had.
 Vervolgens waren mijn beide heren niet thuis. Reden om het huis hier en daar weer eens goed onder handen te nemen. Zo ook mijn mini- quiltkamertje. Mijn design-wall hangt weer vol met nieuws.
 Phebe heeft zoals je ziet 8 sterretjes en ben bezig met de volgende rand, hier de bovenste in wording.
 Maar ook aan de Folk-art Gathering werd gewerkt....mandjes ditmaal.....
 Deze twee van de maandkalendertjes mochten er ook bij....wie weet geeft het stimulans op van die nachten, waar ik niet in slaap kan komen....?
 Nog wat restanten van maaksels, die binnenkort hopelijk ook eens afgemaakt gaan worden....
En die vlaggetjes waren eigenlijk bedoeld voor een project waar ik al lang mee bezig ben.....Enig idee wat? Kan je wel vertellen dat er eindelijk schot in begint te komen!!!! Joepie....
Zo ben ik er al de hele dag druk mee in de weer, nu de regen in buien het land over trekt....hier overgens voor het eerst sinds weken! Het gras/onkruid zag al dor bruinig......maar nu ga ik gauw weer lekker verder met de Sinterklaasquilt.....

22 opmerkingen:

Phebe and Jane zei

Wat heb je hard gewerkt afgelopen week. En wat een leuk quiltkamertje heb je! Dat wil ik ook wel hebben. Ik zit altijd in de kamer met m'n troep en moet dan alles weer netjes opruimen.
Groeten,
Marian

quilting Jeannet zei

Of je een glaasje Pokon op hebt......G*E*W*E*L*D*I*G* !

groetjes, Jeannet

Chris zei

Wat een rijkdom op je designwall Miranda! Een plezier om naar te kijken.

Cisca zei

Wat een mooie designwall, Leuk om te zien waar je allemaal mee bezig bent! Je AQ is ook heel mooi, vrolijke kleuren. En die quilt van Shirley mag er ook zijn, ik vergeet vaak bij haar te gaan kijken, wat ik ook doe, ze blijft altijd onderaan mijn lijst staan.
Groetjes, Cisca

Mascha zei

Je steekt me helemaal aan met je enthousiasme. Leuk bericht.
Groetjes Mascha

Guusje, zei

Dat ziet er allemaal fantastisch uit. Wat ben jij druk bezig geweldig.

Terray zei

Hoi Miranda, wat laat je ons véél zien. Allemaal leuke projecten en leuk om te zien hoe je Phebe groeit. Ik heb er eentje onlangs in Zupthen gezien en gróót dat tie is! Lekker doorgaan!

Groetjes
Tertia

katrien zei

Wat leuk om zo alles op je designwall te zien.Zie ik daar een blokje van op het weekend ? lieveheersbeestje ?

Rina zei

Wat een ontzettend leuke projecten hangen op je designwal. Leuk om zo een kijkje in jouw keuken te mogen krijgen.

Quiltendewilma zei

Wat een heerlijke foto's!! Ik zal zo ook eens bij haar gaan kijken. Ziet er erg mooi uit...

Shirley zei

Een inspiratievolle designwall, als dat niet werkt weet ik het niet. En wat een verschil met het weer van vorige week dinsdag, miezer en donker, maar de sfeer zal er niet minder om zijn vanmiddag!

Anita A zei

Wat ben je lekker bezig!! En leuk zo'n wand waar je alles op kunt "plakken". De quilt van Shirley is mooi geworden he?!en dan dat tempo waarin ze hem heeft klaargemaakt,verschrikkelijk,hahaha!

Jane in Wales zei

Wat een prachtige dingen allemaal! En al die mooie kleuren - heerlijk!
groetjes
Jane

neeftje zei

wat een mooie dingen laat je zien! schitterend! groetjes

sylvia zei

wat een leuke dingen allemaal, van zo'n designwall droom ik al heel lang, maar dan moet ik mijn plekje in huis verruilen voor een ander en dat wil ik niet.....dus ik blijf dromen!!!
veel succes met al je projecten, want het is zoveel!! Maar zo leuk!!
groetjes, Sylvia

Gert zei

Wat heerlijk Miranda, dat je zo'n handige wand hebt waar je een deel van je werkstukken op kunt spelden. Als ik de ruimte zou hebben, dan zou ik dit ook zeker willen hebben. Je laat in ieder geval weer volop mooie werkstukken zien!

betty zei

Al dat moois aan de muur, werk goed hé, zie je tenminste waar je mee bezxig bent....
Phebe gaat goed bij jou, had ik al gezegd dat ik jouw kleuren zo lekker fris en zomers vind??

Anoniem zei

jij bent lekker bezig zeg, prachtige dingen op je designwall...heel inspirerend.

Lida zei

Gaaf die designwand van jou en je Phoebe ziet er geweldig uit! De mijne ligt echt helemaal stil, heb ook geen tijd voor de CWD en de FW, alles moet wijken voor de LIB, die moet af!! Daarna ga inhaalslagen doen aan de andere twee en dan is hoop ik de Phoebe weer aan de beurt, maar nu vlug weer wat steekjes, knuffel
Lida

Dorien zei

Hoi Miranda. Je hebt net als ik van alles onderhanden, ik werk ook zo, gezellig, als er iets verveelt dan pak we iets anders om te doen. Het zit er allemaal heel gezellig uit. Vooral Phebe vind ik prachtig. Groetjes van Dorien

ria vogelzang zei

Altijd goed om alles weer eens op te ruimen,.......!! ;//
Maar dan is het ook eerst weer klaar, he?! Heb ik gisteren ook maar eens weer gedaan.... pffffff...!!!!
Goed en dan is het nu weer tijd om te.....: precies: quilten!!
Als ik je prachtige designwall zie met al die heerlijke projecten geniet ik zo!!! (lijkt wel een beetje op mijn chaotische manier van werken.... ;)) .....)
Geniet ze vooral, hoor!!! Kan ook bijna niet anders met al die mooie dingen!!

Janine zei

ze zeggen wel eens dat ik een hoop doe, maar volgens mij kun jij er ook wat van je phebequilt ziet er prachtig uit groetjes janine