dinsdag 31 mei 2011

Phebe....

Het is weer al even geleden, niet dat er veel uit mijn handjes is gekomen de laatste week,
 ....maar toch ligt er weer een kantje klaar, de rechter, voor te appliceren aan mijn Phebe. Ben dus maar aan het werken naar de foto..... want de patronen zijn veel anders ingetekend.....maar ik kom eruit hoor.
Het lijkt al heel wat niet? Je krijgt gelijk een beter sfeerbeeldje zo over hoe het worden gaat...
Straks nog even met Shirley naar de Heerlese bee... want deze middag waren we hier slecht met zijn twee. Wel handig, want zo bleek ik deze week nog last van een virus/spam/worm of zoiets op mijn hotmail adres te hebben. Deze is dus verwijderd...en heb nu een nieuw adres, en samen met Shirley de boel veranderd. Bedankt hoor Shirley(wat is ze handig!!!).... Vandaar dat ik amper reacties heb durven plaatsen in Blogland en dus geen last van de Bloggerproblemen heb gehad. Verder showde ze nog ook haar nieuwe camera...mooi ding maar weer een stukje groter dan de voorgaande...
nam ze ook nog wat foto's van haar werkje(te zien op haar blog Zipje en Zopje)...
Tot later.....

16 opmerkingen:

Judith zei

Ik vond je al zo stil, maar snap nu waarom. Vreselijk zo'n worm op de computer.
Je Phebe ziet er weer heel mooi uit.

Phebe and Jane zei

Wat wordt je Phebe mooi. Heel kleurig. Ik vind vooral je mannetje schattig met z'n picknickmandje en plaid.
Groeten,
Marian

Chris zei

Ik stond net op het punt je een mailtje te sturen om te vragen hoe het met je is. Van dat virusje/wormpje had ik ook gemerkt en wou je er op attent op maken. Maar dat is dus al verholpen. Heb je nog last gehad van die rook?
Je Phebe wordt zo mooi! En leuk die foto van Shirley met haar nieuwe camera. Je nieuwe mailadres krijg ik vanzelf wel een keer met een reactie. Dagdag

Terray zei

Wat een werk die Phebe, maar hij wordt mooi!!

Groetjes
Tertia

katrien zei

Prachtig hoor je phebe.
Kan ik je nog mailen via hotmail ??? de uitnodigingen voor het quiltweekend worden morgen verstuurd .Laat je nog iets weten ???

Else zei

Morge Miranda, Doe maar gek 2 bee's op 1 dag. Je Phebe word erg mooi, vooral doorgaan en die Shirley helemaal blij met haar nieuwe speeltje! (lol) Fijne dag, knuffel Else

ria vogelzang zei

Phebe wordt prachtig!! Geiet ze vandaag!

Guusje, zei

Wat wordt Phebe toch mooi. En wat vervelend zon virus of worm. Fijn dat je ervan af bent. Wat een geweldige camera daar zullen weer erg leuke en mooie foto's mee genomen gaan worden.

Nardy zei

Mooi wordt je Phebe! Groetjes Nardy

Lida zei

Oh wat wordt jouw Phebe mooi!! Ik krijg er steeds meer zin in, maar ja moet even doordouwen met de LIB en dan komt ze vanzelf aan de beurt! Ik vind die rand prachtig! Fijne dagen, knuffel
Lida

inge zei

whaw die Phebe!

Yvonne aka sommeke zei

Bij Shirley zag ik pas hoe klein die Phebe wel is. MOOOOOOOOOOI!
Goe weekend!

Shirley zei

Haha, het lijkt op die foto of ik een hoedje op heb, maar dat is iets decoratiefs aan de muur achter mij.

Francien zei

Nou het wordt een prachtige quilt hoor Miranda...wat een "werk"die rand maar supermooi...succes met het maken verder...groetjes Francien.

Joyce zei

Jeeeeetje..wat wordt jouw Phebe MOOI!! Maarruh.....ze heeft Sjaan toch niet op de gang gezeg hè?!
:0)

MarianneD zei

O,wat wordt je Phebe mooi joh!
Even lekker bijgelezen bij je..ook een supermoederdag als ik zo lees...;-)Ik ben ook geweest maar heb toch niet alles gezien als ik jouw foto's zie..;-)Fijne week!