maandag 6 juni 2011

Van uitstel komt afstel....

Laatste week had ik eigenlijk gepland voor ons allerliefste Jane. Helaas gooide een BBQ roet in het eten.....hoezo? Nu ja, deze dame dacht de metalen sateprikkers wel even om te kunnen draaien zonder hulp. Ahum, niet dus...maar wel drie brandblaren rijker.....een op mijn duim en twee precies in de vouwen van mijn wijsvinger, met als gevolg dat het niet echt lekker mijn wijsvinger buigt. En dus heb ik gisteren pas een start kunnen maken aan mijn Dear Jane. Freezerpapier op maat gesneden en al wat tekeningen overgetrokken. Echt veel is het niet....maar toch!

Al had ik wel al een start gemaakt eerder deze maand op een van de mini bee's....met blokje H-6. Een blokje vol kwart cirkeltjes(welke ik dus allemaal geapliceerd had) en bijna af zag ik dat mijn kwart cirkeltjes niet doorliepen... en dus is deze in de prullenbak verdwenen en hoop ik vandaag eindelijk een start te mogen gaan maken.

Verder is mijn laptopje een onderhoudsbeurt ondergaan. Sinds een jaar kon ik steeds op minder blogs op bezoek. Werd er gewoon buitengezet, zonder maar ook een blik er te mogen zien.  Bleek mijn Lep du Top ernstig ziek te zijn met vele virusjes. Wel een aantal weken lag hij bij de laptop doktor. Af en toe werd me verteld dat hij er ernstig aan toe was. Fototjesgeheugen konden worden gered...En na vele transfusies en inplantaties is hij er helemaal oven op gekomen.Eindelijk weer thuis..en kan ik eindelijk weer lekker bij iedereen op de blogjes komen kijken... en reageren. Behalve bij enkele web blogs. Want met mijn nieuwe email adres lijken deze me op niet te willen herkennen.

En heb ik me ingeschreven bij Katrien voor het quiltweekeind dit najaar wederom in Belgie. En al is het nog meer dan 100 dagen verwijderd heb ik het er al op zitten!!!

21 opmerkingen:

marijke zei

Wat is het toch met Jane...hihi.... hier vallen ze ook geregeld in de prullenbak, hihi!
Hoop dat de vingers weer gauw mooie blokken creëren!
groetjes Marijke

Anoniem zei

beterschap met je vinger, fijn dat je laptop weer terug is. Mijn laptop is niet ziek( geloof ik) maar ik kan niet overal een reaktie plaatsen. Zoals hier, hier gaat ´t alleen als anoniem.
Groetjes Berbel

Hilde zei

Is je laptop genezen, nu moet jij de pijn verbijten. Amai, Miranda, hoop dat je vlug weer mooie steekjes kan maken.
Groetjes

Klaske zei

Beterschap met je vinger! Je hebt in ieder geval wat voorbereiding gedaan toch? Gelukkig doet je laptopje het weer!

Phebe and Jane zei

Beterschap met je hand. Misschien volgende maand meer blokjes?
Groeten, Marian

Elisabeth zei

Wat rot van die blaren...volgende keer beter. En je Phebe word ook prachtig!!

katrien zei

Ai,pijnlijk,hopelijk is het toch wel al beter nu.
Ja nog meer dan 100 dagen maar dat gaat snel hoor.LOL.

Joyce zei

Tja dat zijn inderdaad wel heel veel stoorzenders!! Gelukkig is het met je laptoppie goed afgelopen.....gaat het met je vingers ook weer goed?

Mascha zei

Dat is pijnlijk. Beterschap met je vingers. gelukkig dat je laptop het weer doet. Wat moet we toch zonder de computer.
Groetjes Mascha

Lida zei

Waardeloos hè, zo'n pijnlijke hand, gelukkig kon ik wel verder prikken, maar ja als er blaren op zitten, dan zul je even moeten wachten! Hoop dat je snel weer alles kunt doen! Lekker je laptop weer in orde, want zonder is maar tobben toch? Maar je kunt nu wel voorbereidingen maken zodat je straks lekker door kunt werken! Fijne dag, knuffel
Lida

Anoniem zei

Dat is minder, een pijnlijke hand. Leuk dat je met de Belgische meisjes op weekend gaat!Ik kan alleen anoniem plaatsen helaas.

Groetjes, Jeannet

Guusje, zei

Wat vervelend en pijnlijk die blaren. Ik hoop voor je dat het gauw beter gaat. En de DJ blokjes die komen dan volgende maand weer, ben ik niet de enige die ze even heeft laten liggen. En fijn te lezen dat je laptop het weer doet. Leuk op quiltweekeind en nu maar aftellen.

Anoniem zei

he wat vervelend, blaren op je werkhand, maar aan de andere kant kom je dan ook eens aan iets anders toe.
Veel succes met Dear Jane. ik ben er ooit aan begonnen maar na blokje 64 of zo heb ik de handschoen in de ring gegooid - ik had er helaas het geduld niet voor.
groetjes,
tineke

Chris zei

Pijnlijke toestanden daar bij jou, ook voor je lept du top, haha. Gelukkig dat er van die knappe koppen zijn die een operatie op zo'n ding kunnen uitvoeren.
Maar lastig joh, met je vingers. Toch maar even goed laten genezen hoor.
Heerlijk vooruitzicht, dat quiltweekend!

ria vogelzang zei

Sterkte met je vingers! En veel plezier met Jane. Ik moet er ook nodig weer eens mee verder; zal eens vragen of ze uitgebreid op visite komt........ ;))
Groetjes en beterschap......

Shirley zei

Auw, vuurvaste handen zou wel handig zijn, maar helaas, tot de tijd dat dit zover is moet jemaar handschoenen gebruiken. Aah is dat blokje in de prullebak verdwenen, is ook een lastige. Gelukkig is lappie weer terug!

Judith zei

Ai doe je wel voorzichtig met jezelf. Ik kijk ook al uit naar het quiltweekeind.

MarianneD zei

Ai,dat zal vervelend werken..en dan die laptop ook nog in de ziekenboeg...;-)
Gelukkig ben je er weer en met die Sjaantjeblokken komt het ook wel goed...

Daniëlle zei

Oef, kan het haast voelen, brrrr. Maar ... je hebt je kranig geweerd, toch getekend! Je Phebe wordt ook prachtig zeg! Beterschap nog! liefs, Daniëlle

Jantine zei

AU, au, arme jij! Ik hoop dat het snel weer over is.
Gelukkig gaat het weer goed met Lep du Top, wat kun je toch genieten van apparaten die het goed doen hè?

Judith zei

Ook begonnen met de dear Jane, leuk hoor. Ik heb al veel stoffen, maar nog niets verder gedaan, hoewel.... Ik heb mij aangemeld voor de dear Jane bee bij Petra prins. Ik zie dat je een virtuele dear Jane bee volgt. Wie ook super leuk is om te volgen is helendearjane.blogspot.com ze heeft niet alleen een leuk blog, maar staan er ook super tips op voor het maken van de quilt. Succes ermee.