dinsdag 28 februari 2012

Huiskes bouwen..

 Nu had ik al 12 huisjes liggen en kom het gister niet laten om ze nu eindelijk aan elkaar te maken...en het wordt een poppenquiltje...en vanmorgen is het besluit genomen. Phebe zal niet veel groter worden.
Met dat ziek zijn heb ik veel tijd gehad om hierover na te denken. Net nog een klein biesje om een lijst effect te maken...dan mag ze op de stapel om te gaan quilten! Voelt weer heerlijk aan al die lapjes door mijn vingers.

17 opmerkingen:

Else zei

Hey lieverd fijn dat het weer beter gaat met je! Je hebt gelijk als jij het zo goed vind met Phebe, het is jouw quilt! Hele fijne dag, dikke knuffel Else

quilting Jeannet zei

Je huisjes zien er prachtig uit Miranda, enne....weet je het zeker van de Phebe??? je bent al zo lekker ver met het middenstuk, dat heb je toch al helemaal af? Dat lijkt mij nou het naarste werkje, ik heb al heel veel ohiosterren af....maar met ene leeg middenstuk...

Yvonne zei

Gefeliciteerd met de goede uitslag van je longen! Fijn hoor! En wat is je poppen huisjesquilt leuk geworden met die donkere biezen ertussen, de huisjes knallen er nu echt uit!

Chris zei

Hartstikke leuk Miranda, die huisjes zo bij elkaar. Dat is toch een leuk formaatje?! En je Phebe wordt ook mooi hoor, bijna een affo!
Gaat de goeie kant op met je? Liefs, mij.

AnitaS zei

Mooi je huisjes. En zeker opgelucht dat je een besluit over de Phebe gemaakt hebt.

Liesbeth Wessels zei

Soms is ziek zijn bedoeld om na te denken en beslissingen te nemen. Opruimen in je hoofd. Blijkbaar heeft het zo voor je gewerkt. groeten van liesbeth

Lida zei

Goed besluit wat betreft Phebe, als het niet lekker gaat kun je beter er een eind aan draaien! Je huisjes zijn schattig en heel leuk voor een poppenquiltje! Groetjes
Lida

Judith zei

Meid, keuze gemaakt. Helemaal prima, niet alles hoeft toch ook super af! Kun jij je weer lekker focussen op wat anders!

ria vogelzang zei

Wat een lief huizen-poppenquiltje! Goed idee!!
En weet je zeker dat je niet verder gaat met Phebe! Natuurlijkis het jouw besluit, maar het is echt zo'n pracht van een quilt!
Rustig aan doen nog, hoor en geniet maar heerlijk van je lapjes!!! Goed om te horen dat je het weer zo fijn vindt! ;)

Yvonne aka sommeke zei

Wijs besluit Mir (en dat terwijl je ziek was ... amaaai ;-))

Guusje, zei

Fijn te lezen dat het steeds beter met je gaat. Je huisjesquilt is mooi en je Phebe prachtig. Goed besluit heb je genomen ben wel benieuwd hoe groot hij nu is geworden.

Rennie zei

Elke keer een positiever berichtje van je. Helemaal top. Ook proef ik dat je weer geniet van de lapjes. Houden zo!

Annelies zei

Het is een hobby. Doe wat je zelf het leukste vind.

Cisca zei

Fijn dat je weer wat beter bent.
Schattig, je poppenquiltje. En de Phebe zal ook zo erg mooi zijn. Hij is prachtig met al die randen, maar het middenstuk is toch het allermooist!
Groetjes, Cisca

Saskia zei

Hoorde vanavond van Shirley dat je ziek bent. Inmiddels hopelijk aan de beterende hand. Beterschap en misschien zien we je gauw weer op de "grote bee". Groetjes Saskia.

KijkDaarIs zei

leuk knusse huisjes heb je gemaakt....en wat fijn dat het beter met je gaat!!
Hoever ben je met Phebe???
weet je zeker dat je stopt...je kunt ook gewoon een stoffen rand kiezen in plaats van applicatie....of iets anders als sterren....maar goed je moet het zelf weten soms is het ook goed om te besluiten dat je niet verder gaat...heb je al wel een mooi middenstuk..;0)

bij mij ligt het ook even stil..op zo af en toe een sterretje na....er is ook zoveel leuks!!..;0)
Fijne dag..

inge zei

da's al een leuk dorpje!