dinsdag 14 februari 2012

Valentijnsdag...


... besefte ik me in de namiddag na een telefoontje van zoonlief. Help, nog maar enkele dagen om een hartje te maken voor de hartenruil van Katrien!
Vanmorgen werd ik wakker om iets na zevenen en na eindelijk een nacht rechtdoor te hebben kunnen slapen zonder steeds wakker te worden in een hoestbui of een droge mond van de verstopte neus...en voel eindelijk weer de behoefte om uit mijn bed te komen, zonder het gevoel van zware vermoeidheid. Medicijnen en de vele lieve reacties hebben duidelijk eindelijk wat verbetering gehad. Bedankt!!!
Tegen negenen heb ik alweer wat quiltsteekjes gezet op het Antiekske... en dan is daar Nederland in beweging op tv. Gelijk mee doen om na een oefening alweer te moeten stoppen. Nee....duidelijk geen conditie meer! En oja, ik moet nog puffen en de neusspray...zo dat scheelt ook weer wat En doe dan toch nog enkele oefeningetjes mee. He da's weer fijn om in het land der levenden te zijn! Dan een kopje thee der bij om wat bacterien weg te spoelen...
en weer worden wat draadjes weg gequilt. Nou dat voelt wel weer zo goed. Ouders gebeld met het goede nieuws...en dan eindelijk na de dagelijkske douchebeurt van ondergetekende, weer eens normale kleding aan dan een pyama of een fleecevest. En na het lunchje wordt het dan toch echt tijd....tijd voor de hartjes te gaan maken. Deze heb ik een persoon met een blog! Jawel....en het blijkt een artestieke tante te zijn. Dan krijg ik toch de kriebels om met iets anders  dan anders te voorschijn te komen. Daar had ik al dagen over "gebroeid" en denk dat ik wel iets leuks heb bedacht. Nu nog eerst kijken of het gaat lukken. Der komt oa. stof en verf aan te pas, tenminste dat gedeelte ligt nu te drogen....pas volgende week gaat het op de post en zal het pas begin maart geshowt worden op de blogs. Maar de hartjeskriebel bleef met teisteren...en had hier dit leuks ontdekt. En dus waren deze mini's het resultaat! Met een beetje van Maggie en een beetje van mij....

12 opmerkingen:

Shirley zei

fijn te horen dat het weer beter gaat, onkruid vergaat niet he. ;-)lieve hartjes gemaakt.

Else zei

Hey kanjer, fijn te horen dat je weer lekker bezig bent! De hartjes zijn erg lief geworden, rustig aan dikke knuffel van mij

Heleni zei

Ooh wat fijn dat je alweer zover bent met die oervervelende griep. 't Kan langdurig zijn. Ik ben nog aan 't hoesten.
De hartjes zijn erg leuk geworden.

groet Heleni

KijkDaarIs zei

Gelukkig voel je je weer wat beter...
de hartjes zijn leuk geworden...
geniet van de dag...;0)

marijke's crea zei

Lieve hartjes, fijn dat je al weer wat beter voelt!
groetjes Marijke

Yvonne zei

Fijn dat het weer beter met je gaat....ja, op onze leeftijd duurt dat toch iets langer hè? Veel plezier met de hartjes swap.

Lida zei

Gelukkig er komt weer leven bij jou in de brouwerij! Hier wordt het ook weer iets beter, maar wat een leuke hartjes heb je gebrouwen, ze zijn toch wel helemaal Miranda's hoor!
Fijne dag
Lida

Yvonne aka sommeke zei

Haaaa, al wat beter!
Mooie hartjes zie ik daar bij jou!
En jaja, hier ligt DE lap ook te drogen! ;-)

Rennie zei

Doe nou vooral voorzichtig aan. Je hebt een jasje uitgedaan. Dat kost heud even tijd hoor. Gelukkig helpen de steekjes je om overeind te komen.

AnitaS zei

Gelukkig dat het weer beter met je gaat. Leuke hartjes.

Guusje, zei

O wat zijn ze leuk en lief geworden en wat fijn te lezen dat het weer beter met je gaat, kom maar weer rustig op gang.

Ellie zei

Ooh wat een lieve hartjes!
Hopelijk ben je nog weer verder opgeknapt.
Groetjes, Ellie.