maandag 7 juni 2010

Koffie met lieve Jane

Wow, ik mag heel even van onze Jane vertellen dat ze hier al twee volle dagen aan het vertoeven is. (Sorry meiden dat ik ze even bij me hou) De relatie is geweldig inmiddels al 7 blokjes gemaakt in slecht 2 dagen.....ik hoop dat ze nog even blijft nu onze verhouding zo fijn is en ik als een speer ga! Samen zoeken we lapjes uit.....maak een prachtblok met wat lapjes van Katrien, en ook Shirley der gift is al verwerkt.....wat bof ik toch met al mijn quiltvriendinnen die me zo gul wat lapjes en restjes schenken. Zo blijven jullie ook in mijn quiltje verweven! Foto's mag ik nog niet leten zien...daar moeten jullie 5 julie maar voor terug komen. Maar tussendoor mag ik ook best een vliegende gans laten zien(ahum maken dan) en worden de miniblokjes al leuke lapjes.....al besef ik dat ik nog eens zoveel lapjes mag bijsnijden. Ja dat heb je als je je restjes probeert weg te werken en dus niet goed besef hoeveel je dan heb......maar ik heb de tijd, al zou ik best wat uren per dag erbij willen hebben! En hoe dat ik zoveel kan doen....geen stem hebben, barst van de hoofdpijn, maar dankzij de paracetamol het wel weer wegzakt, en je niet echt optimaal voelen (zodat gewoon zittende het nog best wel gaat)doordat manlief de laaste nachten me telkens wakker gesnurkt heeft!
Maar tijdens die nachtelijke uren ben ik gaan denken en tekenen en eindelijk denk ik een goed plan voor de Sinterklaas-quilt te hebben. Ben zelfs van plan elke week een blok ervoor te gaan maken. Nu bij het plan blijven!!!!

5 opmerkingen:

Shirley zei

aaah, zielug, ziek ventje en jij slapeloze nachten, nu niet ook zelf ziek worden he. En al helemaal niet mij aansteken vanavond. Ben benieuwd naar je sinterklaasquiltplan, en ook naar de Jane blokjes.

Francien zei

Ja meid...de temperaturen verschillen nog al hier van dag tot dag...geen wonder dat veel mensen ziek zijn...maar fijn dat je lekker bezig bent Miranda....uitputten die inspiratie en lekker doorgaan als het kan...ben benieuwd ook naar je gansjes...staan ook nog steeds op mijn to do list...moet een goede methode vinden voor het met de hand "ganzen"...heb er nog nooit een gemaakt....succes met Jane...groetjes Francien.

quilting Jeannet zei

Ehhh, sinterklaasquilt...heb ik iets gemist ? dat klinkt wel heel erg leuk.....

groetjes, jeannet

katrien zei

Plannen genoeg dus.En al weer wat DJ blokjes gemaakt,wat moeten we nog lang wachten om ze te zien LOL.

Lida zei

Jij niet in orde en een snurkende man, dan heb je dus oordopjes nodig (gebruik ik dus ook!!Grijns!) Maar heerlijk toch om zo lekker op te schieten met je Janetje en zo leuk al die lieve aandenkens straks in een quilt te zien! Ik wens je sterkte en veel quiltplezier en voor straks welterusten!! Groetjes
Lida