dinsdag 11 januari 2011

Werken aan de Folkart Gathering is echt geen straf....nee geen tijd vinden, da's veel erger! Vandaar dat het beetje bij beetje vordert.
Ik wil proberen deel 1 van deze Bom deze maand te maken en dan weer terug naar mijn oudste werkjes, zodat daar ook weer eens iets aan gebeurt. Moet gewoon....al die mandjes met werkjes....heerlijk hoor om zoveel moois te maken, maar ook erg frustrerend dat er maar 24 uur in een dag zitten. Inmiddels liggen er nog 2 sterretjes gesneden, nu nog een Dear Jane blokje snijden en dan kan ik de bee-middag en bee-avond weer aan( jawel 2 verschillende bee's op een dag) ! Zodat ik nu geen zware tassen mee hoef te zeulen.
En wederom ligt er een envelopje van Gerda met behalve een lief konijntjesplaatje ook nog 3 andere lapjes die ik nog niet heb! Bedankt lievertje! Blijven jullie net als mij je ook verbazen over de toch steeds weer andere zwart witte varianten...? Met mijn Dear Jane hoop ik toch dit jaar de top af te hebben....

15 opmerkingen:

quiltlodge gerda zei

Wat weer een knus blokje!

Guusje, zei

Wat wordt dit een mooi blok, prachtig hoor en wat ben je weer verwend erg leuk en lief.

Judith zei

Wat een leuk blok wordt dat en tuurlijk heb je de top van je DJ dit jaar af.

Marieke zei

Ik ben heel benieuwd naar die folkart gathering quilt: dit blok ziet er fantastisch uit. En geweldig, hè? Al die verschillende stoffen. Succes met je DJ!

Berna zei

Mooi blok Miran. En wat lief van Gerda dat ze je zo lekker verwent. Veel plezier op de bee's.

katrien zei

Mooi blok.
En de DJ top,dat zal je wel lukken.En ja heel veel variatie in zwart-wit stofjes,merk het nu ook bij mijn vingerhoedjes.

Lida zei

Wat een leuk blok wordt het, snap best dat je daar graag aan verder werkt! Soms heb je dat, ik heb dat met de Celine, maar ben nu aan de CWD blokken bezig, maar de lapjes roepen mijn naam! Lief van Gerda, weer van die lieve lapjes erbij, je top wordt een schitterend geheel! Fijne dag, knuf
Lida

Chris zei

Oh Miranda, wat heb je een enige foto's van Haarlem gemaakt. Daar heb ik in mijn tienertijd heel veel gefietst. Ik ging er op school en woonde in Overveen. Ik ga regelmatig naar de Sampler. Een heerlijke warme winkel.
Je bent weer met wat moois bezig.

Shirley zei

Wat een leuk blok is dat, zo wollig ook. En, nog lekker gekletst uh genaaid gisteravond op de bee?

Astrid zei

Een superleuk blok hoor Miranda!

gerda zei

volgens mij gaat dat wel lukken.met je dj top..en het blokje van de folkart is ook leuk..en wat werkt die wol fijn hé..;0)
Ik heb heel veel huiswerk..lijkt wel of ik examen doe....
fijne dag...

Jantine zei

Wat een geweldig gezellig blok wordt dat! Ik ga gauw mijn PC dicht doen en lekker naaien ;-)

Johanna Zweden zei

Wat een mooi blok, en heerlijk dat je zo verwend werd.
Groetjes Joke en een fijne dag

gertvr zei

Wat een gezellig huisje is dit al Miranda. Ziet er mooi uit. En je hebt weer mooie zwart/wit stof erbij. Geweldig om zoveel verschillende prints te mogen verwerken in 1 quilt.

betty zei

wat een lief blok is dat, ik moet even bij lezen, want ken die quilt niet!
Goed dat je nog even een DJ blokje maakt, voor wij het weten is het de 5e al weer..