dinsdag 15 maart 2011

Het is weer voorbij..

De crocus/carneval vakantie zit er weer op. Net als het ziek zijn ...maar dat was maar een paar dagen. En ook hier werd er lekker relaxed. Manlief had helaas geen vrij, maar de kids en ik deden het op het gemakje. Met als gevolg dat er een flinke was lag en achterstallig huishouden...da's altijd minder, maar ja. Eenmaal de schouders eronder eens flink de handen uit de mouwen. Inmiddels ligt er een leuke strijk en wacht de vloer weer op een flinke dweilbeurt.
Verder kreeg ik overgens gelijk een reactie van Jeanneke! Inmiddels heb ik van elk blokje een duidelijke foto mogen ontvangen. Dat gaat helemaal goed komen!!! Bedankt hoor... Alleen nu eerst wat afmaken...er ligt al veel te veel te wachten...da's wel keimoeilijk hoor....Zo ook deze... 

Want inmiddels is het wolletje gequilt, maar mag ik de band erom gaan zetten.
Zo zie dat ik niet helemaal stil gezeten heb. Tevens heb ik inmiddels een van de PASEN-ruil kado's klaar.
Dit jaar heb een een totaal onbekend persoon...zonder blog...leeftijd of voorkeur. Lastig hoor...ik geef eigenlijk toch de voorkeur aan een blogpersoon. Kun je tenminste iets nog van die persoon te weten komen....maar ik snap echt wel dat Katrien dat niet allemaal geregeldkan krijgen...dan maar mijn stinkende best doen om het zo breed mogelijk op te zetten dat elke leeftijd er hopelijk van kan mag genieten. En nu.... op naar de volgende letter....En nee, de maaksels mogen nog niet geshowt worden....pas na de Pasen!

Verder... kreeg ik afgelopen dinsdagmiddag op de bee van Shirley nog een presentje. Nu ja, eigenlijk kwam het van Truus(Shirley's moeder). Zij had op het Quiltweekeind van Dorry een pakketje wolletjes gekregen....kreeg ze er spontaan de kriebels van... en besloot het aan der dochter te geven om het vervolgens bij mij te laten terecht komen. IS dat niet lief!!!  Lieve Truus, mocht je dit lezen....ik ben er SUPER blij mee...ik kan je al verklappen dat het zeker verwerkt gaat worden in een van mijn wol projecten...
En kwam er nog leuke post vrijdag.....wederom wat bijvulling voor Dear Jane van Cisca. Ze schrijft dat de lapjes wel niet zo groot zijn, maar lieve Cisca, daar kunnen zeker wat blokjes wederom mee gemaakt worden!
Zien jullie die mooie roos in het wit......nu nog kijken of daar weer een leuk blokje voor langs komt. Vanmiddag begint de bee weer...heb nog een en ander te doen....dus eh, tot later!!!

18 opmerkingen:

Quiltendewilma zei

Prachtig!! Wat heb je leuke post ontvangen!! Zo is het gelijk een stuk minder vervelend om naar de brievenbus te gaan... Het maakt de blauwe enveloppe ietsjes goed...
;o)

ria vogelzang zei

Wat een pracht van een quilt is dat geworden! Zo mooi!
En geniet van al die lieve kadootjes! Bloggers zijn soms echt net familie...... ;))
Fijne dag!

Juicybear zei

Je quiltje is super zeg, en je hebt weer leuke stofjes erbij voor je dear jane, die wordt volgens mij echt super.
Groetjes Anneke

carine zei

Mooi werk geleverd! Proficiat . Ja wat de Paas-ruil betreft, dat is inderdaad zo, het is en blijft gissen, maar dat maakt het uiteraard ook spannend hé8 Moet nog iets afmaken en klaar is kees , daar gaat de paas -ruil 2011 dan weer op de post. Leuk dat je meedoet , voor Katrien is dat ook telkens weer een bevestiging dat ze goed bezig is en gewaardeerd word voor haar inspanning. Ik zou zeggen, doe zo verder , volg je zeker op8 Fijne en zonnig dag gewenst Carine uit Brugge http://patchworkstar.blogspot.com (mocht je ens willen piepen ..lol)

Heleni zei

Wat een schattig voorjaarsquiltje Miranda. Ik vind de rand heel erg leuk en mooi van kleur.
Wat leuk dat je zulke mooie lapjes hebt gekregen.

groet Heleni

Klaske zei

Ik ben ook bezig met de paasruil, heb gelukkig iemand met een blog....
Maar wees gerust , diegene waarvoor jij iets mag maken is er vast blij mee!! Wat is er nou m ooier dan dat er speciaal voor jou iets gemaakt is, toch?
Fijne dag!

Hilde zei

Het is druk maar er zijn ook wel leuke dingen te doen. Je wolletjesquilt is prachtig, straalt warmte uit (en dit is niet alleen door de wol!!!).
Groetjes

Cisca zei

Wat is je wolletjesquilt mooi geworden! En dus heb je weer bijna een Affo! Fijn dat je foto's van Jeanneke hebt gekregen, dan kom ik wel bij jou kijken als ik het niet weet. Mooie wolletjes heb je er weer bij, en ik ben blij, dat je wat aan mijn lapjes hebt.
Succes met je ruil, dat valt niet mee als je niets van iemand weet en toch iets leuks wilt maken.
Groetjes, Cisca

Berbel zei

fijn dat je weer beter bent,
veel plezier met de paasruil,
ik sla een keertje over.
groetjes Berbel

Francien zei

Nou je maakt altijd zulke mooie creaties dat komt zeker goed met die onbekende partner voor de ruil...en wat een leuke post heb je ontvangen de laatste tijd...met de lapjes weet jij wel raad denk ik maar..kijk maar eens naar het schattige quiltje met de wolletjes applicatie...prachtig is het geworden .groetjes Francien.

Chris zei

Het een is voorbij, maar het ander is weer begonnen. Ik kom op verschillende logs een grote strijk tegen, haha.
Je quiltje is enig geworden Miranda, bijna een affo.
Ik weet zeker dat je Paasruiltje in de goede smaak zal vallen. Juist lekker spannend. Veel succes er mee.

Berna zei

De quilt is echt een plaatje. En wat ben je lekker verwend met lapjes!

Judith zei

Jij hebt echt niet stil gezeten en wat ben je weer verwend.

katrien zei

Prachtig je wolletje.
Die zien we wel eens in het echt hé.
Leuke post kreeg je ook.En ja de Pasenruil,nu zit ik in een denkfase en hoop er binnenkort mee te beginnen.n ik heb er ook eentje zonder blog.
Succes hoor.Het lukt je wel.

betty zei

Wat een mooie rand om je quiltje, zo vrolijk!
En dan al je stofjes, DJ zal er steeds mooier door worden, wat fijn al die nieuwe aanwinsten!

marion zei

wat leuk, ik was erbij toen truus ze won.....

Guusje, zei

Je wolletje is mooi geworden prachtig en wat ben je lekker verwend met al die stoffen leuk hoor als mensen zo aan je denken. Fijn te lezen dat je weer bent opgeknapt en succes met de pasenruil.

Yvonne aka sommeke zei

Goe bezig geweest Mir! Die wollen mandjes zien er weer wat prachtiger en affer uit!
Succes nog met de Pasenruil-maaksels, dat komt wel goed!
Doeiiiiiiiiii