vrijdag 29 oktober 2010

Post met verrassingen

 Al twee dagen brengt de post hier erg leuke enveloppes. Gister kwam er uit het Vlaamse land een enveloppe van Marleen, wie ik heb leren kennen op het quiltweekend. Zij heeft me een bijdrage gegeven voor mijn Dear Jane... hartstikke bedankt!!! Ik vind het idee ook zo leuk dat vele quiltvriendinnetjes via hun lapjes ook hun bijdrage leveren aan de warmte en schoonheid van de quilt.....
Dus wat doe je dan als je weer zo verwent ben met al die lapjes.....juist! Als een speer gaan werken aan Dear Jane....maar jeetje, wat kan ik er dan toch weer snel een puinhoop van maken....lapjes maar eerst eens even gesorteerd op kleur en en zo. Op een stoel wit met een klein beetje zwart...  
fruitschaal vol met wit....en dan nog drie stapels met degradaties van allerlei zwartjes....de tot zover gevorderde ligt der achter op de grond, zodat ik het overzicht blijf houden welke kleuren ik wil kiezen....

En mijn sampler hangt maar een beetje.....te wachten tot ik er eindelijk weer eens aan ga werken! Fijn weekeind en maandag mogen we de speldenkussentjes gaan showen.....nu maar hopen dat die op tijd is.

14 opmerkingen:

Mupminoes zei

Tja, die puinhoop herken ik, maar de speldenkussen komen toch pas 6 november op het blog.

Marieke zei

Gaan we maandag al de speldenkussens showen? Ik dacht volgende week zaterdag! Die van mij is nog niet eens binnen... Maar geweldig, hè, om stoffen of blokjes van anderen te krijgen en in je quilt te verwerken. Als die dan niet extra warm wordt....;-) Geniet van je weekeinde!

ria vogelzang zei

Heerlijk zulke quiltvriendinnen!
Geniet ze!

katrien zei

Leuke lapjes kreeg je van Marleen.
veel plezier bij het maken van de blokjes.

Judith zei

Och wat een mooie lapjes weer, maar je moet toch ook aan je sampler werken en je sinterklaasquilt

Guusje, zei

Wat een mooie lapjes heb je weer gekregen en wat lief toch van iedereen. Ik heb al gezocht maar kan helaas niets bijdragen want ik heb geen zwart/witte lapjes. En ja wat is het toch gauw rommelig als je er volop mee bezig bent maar ook wel heel erg leuk om te doen.

Berna zei

Help Miranda, Niet doen maandag! 6 november mogen we pas showen en dat is volgend weekend pas. Je hebt dus nog een week om bij de brievenbus te zitten.
Leuk dat Marleen je een envelop stuurde. Ik kreeg van de week ook al een mail van haar. Leuk hoor!!
Goed weekend en succes met je DJ.

Yvonne aka sommeke zei

We vinden het gewoon ook leuk dat onze lapjes in jouw DJ komen te zitten en 't is gelijk een zweepje! Hup, hup, hup, wij willen een DJ zien! ;-)
Goe weekend!

Shirley zei

heerlijke chaos op tafel, lekker aan het speulen dus. En, heb je al op me gestemd?

Anoniem zei

Miranda,
Heb tot mijn schande jou nog helemaal geen mailtje gestuurd om je te bedanken voor je lapjes voor mijn DJ, heb ze nog niet gebruikt want ik heb weer helemaal niets gedaan aan mijn DJ maar komende week zit ik met een aantal dames de hele week ik Zeeland en de DJ gaat mee zodat ik in ieder geval een paar blokjes kan maken voor de update. Neem ook een laken mee waar ik ze op ga spelden om te zien of ik weer de kriebels krijg als ik het geheel zie, als ik dan nog niet tevreden ben gebruik ik de blokjes voor iets anders en ga dan toch overnieuw beginnen met een andere kleurencombinatie, want ik ga haar zeker helemaal maken. Ik zal in mijn voorraad kijken of ik nog zwartwitte lapjes kan vinden voor jou DJ, is wel een leuk idee dat "mijn" lapje in "jouw" quilt verwerkt zit en andersom natuurlijk ook, nog heel erg bedankt.
Anne Cevat

Lida zei

Ik schrok al, ik dacht dat ik het verkeerd had genoteerd, maar gelukkig was jij degene die het fout had!! Zalige stofjes heb je er weer bij, heerlijk zo lekker rondom uitgespreid! Ja je Jane wordt fantastisch vol met lieve lapjes!! Tot maandag, knuf
Lida

gerda zei

wat heb je dat mooi verwoord ..je berichtje op mijn blog over de roodborstjes..;0) dank je wel!!
fijne dag

Anoniem zei

met heel veel plezier de lapjes uitgezocht en verstuurd.en er nu aan verder werken he.groetjes marleen

Jantine zei

De arme hond... gelukkig zal hij het niet beseft hebben en hoeft die van jullie niet te verkleden...