dinsdag 16 november 2010

Vliegensvlug dan....

afgelopen week, wat een week....een heuse storm met zeer zware windstosten, heeft onze patio tent, van 6 bij 3 meter, verankerd met heus stormdraad en diti pinnen doen wegwaaien alsof eht om een klein vliegertje ging... we hoorden de wind komen aanbulderen renden naar het raam om juist te zien dat hij al hoog de lucht in vloog, en dat terwijl het klink aan het hozen was....gelijk gaan kijken of er niks gebroken was van al die rondzwevende metalen tentpalen, maar gelukkig was er behalve de kapotte tent niks gebeurd. Enfin ruim een uur later, manlief drijfnat en de spullen binnen. Wat een weertje...en dan kwamen er dagen vol regen...waarin een deel van limburg en belgie onder liep....kijk maar eens bij haar hoe zij haar verjaardag vierde vreselijk lijkt me dat!
Heden morgen mist en de auto's waren lekker aangevroren...brrrr....het begint weer dus.

Gisterochtend rond zevenen is hier vlak bij een jongen van 15 geschept door de trein....terwijl hij bezig was met zijn krantewijkje...Het gerucht gaat dat hij werd achtervolg door een andere jongen....politie is nog bezig met een onderzoek....het houdt ons erg bezig....zo vreselijk om als ouders van welke partij dan ook dit bericht te moeten krijgen! Hoop maar dat het verhaal gauw voorbij is .....het zal je kind maar wezen...
Afgelopen nacht dan ook slecht in slaap kunnen komen....maar na een tijdje lezen is het dan toch gebeurt...

 Maar gelukkig is het dan wel erg lekker weer om te quilten...elke dag is er een Dear Jane blokje gemaakt,jawel....de hele F rij is klaar.... der nu al 4 schaapjes bij missy P.(hebe)en der lover bijgekomen en hard gewerkt aan de KERST kadootjes...waarvan ik helaas nog niks mag showen.
Heel vervelend niet! Vanmiddag mag ik weer naar de mini bee dit keer bij Angela in Halsteren...
En als we ons nog fit voelen, wordt er vanavond ook nog een bee in Heerle tegenaan gegooid...

Hebben jullie trouwens haar link: http://paprikacoton.blogspot.com/ al zien staan...ze is nieuw in blogland en heeft prachtige spullentjes en een give-away
Fijne dag nog, vanuit het inmiddels zonnige West Brabant

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Jeetje, klinkt als een heftig weekje. De storm ging inderdaad behoorlijk tekeer. Het verhaal van het ongeluk op de overgang heb ik ook in de kranten voobij zien komen: vreselijk...
Ik wens je hierbij ook een fijne dag toe: het is inderdaad wel heerlijk quiltweer (alleen zit ik nu op het werk... :-(

katrien zei

Oei oei wat druk heb je het.
Erg hé al die toestanden met het water.

Joyce zei

Wat een week inderdaad!!En wat een intriest bericht!!
Hier in het westen is het gelukkig allemaal wel meegevallen met het weer.
Het even op m'n vingers zitten tellen waar de letter F zit....zoooo hé dat gaat lekker!! Bij mij is Sjaantje nog niet langs geweest...zeker richting het zuiden gewaaid :0))

inge zei

oei Miranda, dat zijn hele verhalen! hier is de mist terug, het is echt winter aan het worden nu

Else zei

Wauw heftig, hoor aan die kant van het land! Hopelijk heb je nog een beetje puf over en ga je vanavond naar nog de andere bee. Ik ben gaar, net terug uit de stad, heb me netjes gedragen (lol) fijne avond, knuffel Else

Berna zei

Wat een heftig bericht!
Hoop dat je hebt genoten van de mini-bee en blijf vanavond maar thuis bij de kachel. Hier zie je tenminste geen hand voor ogen van de mist.

Guusje, zei

Jeetje wat een heftige week heb jij achter de rug. Hoop dat je op de bee nog lekker wat hebt weggeprikt en wat goed dat je een hele rij van de DJ afhebt gemaakt. Ben benieuwd.

Marieke zei

Wat heftig allemaal, zeg! Hopelijk is het snel uitgezocht, wat die krantenjongen betreft. Succes met al die bee's en ik ben benieuwd naar alles dat je gemaakt hebt. Laat je toch wel snel zien, hè?

Hilde zei

Wat een verhaal zeg! Er voor wie er mee te maken heeft.
Toch leuke quiltbezigheden gehad, dat verzet de zinnen.
Groetjes

Chris zei

Wat een vreselijk verhaal over die jongen Miranda. Afschuwelijk! Daar krijg je kippevel van.
We hebben het nieuws gevolgd over al die regen en wind. Rare ervaring voor jullie om ineens die tent de lucht in te zien gaan. Kunnen jullie hem nog gebruiken of is hij te veel beschadigd?