woensdag 3 november 2010

Eindelijk...

Ja, eindelijk vind ik weer even tijd voor een up-date. Want de laatste dagen ben ik maar druk in de weer geweest met patchwork en quilten.
 Maandag dus om ochtend half 9 richting Lida, om samen met Angela om weer eens aan onze Phebe te werken. Errug....want afgelopen maand had ik er werkelijk nog geen enkele minuut naar gekeken. Gelukkig was ik niet de enige die niks gedaan had. Ook Angela was nog net zover... Met zijn drieen  begonnen we aan de schaapjes en Lida had voor een pan heerlijke verse erwtensoep gezorgd! Ik geniet daarvan...na drie jaar het zonde snert, wat denk je! We bewonderen der poppenhuis in wording, en der mini poppen quilt-winkeltje. Maar ook der kado's worden bewonderd, die ze van een andere swap gekregen had. En waarempel had ik er al  een gemaakt voordat na de middag weer terug reden.

 Onderweg nog even langs IKEA, waar Angela nog iets had op te halen....om vervolgens pas na zessen weer terug thuis te zijn. Ook 's avonds weer gequilt aan het Amerikaantje..Dinsdagmiddag de minibee. Erg gezellig en weer fijn om te zien dat we allen blij waren dat we weer mochten samen frutselen. Een Dear-jane blokje afgemaakt en jawel...een wolletje!
Dacht dat ik klaar was met de 9 stuks, maar zie ik dat er nog een net niet helemaal af is.....
's Avonds de grote bee, die na maanden eindelijk weer begonnen was. Ook hier werd lekker gekletst en gefeest. En ook hier weer alleen gequilt aan het Amerikaantje. Net als vanmiddag overgens....pffff, want eindelijk zijn nu alle 25 blokken klaar!

Nu nog de randen en die vliegende ganzen in de randen... zou die dan nog voor de kerst klaar zijn? Jullie snappen dat er momenteel dus weinig anders gedaan wordt...want zolang de motivatie der is, ga ik door! En verder moet er ook nog gewerkt worden aan de lijst van mijn getrokken KERST-partner....heel anders als vorig jaar...toen kende ik mijn partner nog niet, maar dit jaar wel!
En dan kwam ik tot de ontdekking dat ik afgelopen oktober dus alweer drie jaar aanwezig ben in blogland.....en alsof het niet genoeg is....ook zijn er 500 berichtjes geplaatst door ondergetekende. Dus reden voor een give-away!!! Wat moet je doen....laat een berichtje achter met je naam.....je heb de tijd t/m dinsdag 9 november 12.00 uur, zodat we tijdends de mini bee hier een winnaar kunnen trekken. En wat valt er te winnen...
Een door mij gemaakt speldenkussen.... Succes

27 opmerkingen:

katrien zei

Hé je hebt niet stil gezeten.Leukje amerikaantje.Leuk wolletje.
Proficiat met je 3 jaar bloggen en 500ste blogje.

Chris zei

Hoe heb je dat al die jaren uitgehouden, zonder SNERT! Wat een subliem idee van Lida. Leuk dat jullie zo met z'n 3tjes bezig zijn. Je quilt vind ik toch zó geweldig, met dat rood. Echt prachtig.

Annelies vdB zei

Wat heb je weer mooie dingen gemaakt. Je hebt veel gedaan hoor.
Gefeliciteerd met je blogverjaardag en je 500ste post.

Quiltendewilma zei

Wat gaat de tijd toch snel!!!
Prachtige foto's!!

Else zei

Gezellig samen frobelen en dan ook nog erwtensoep, jummie. Je amerikaantje word erg mooi en je schaapje wat een lieverd! En gefeliciteerd met je 500e blogje, dat er nog maar heel veel meer blogjes mogen volgen altijd weer een feestje. Fijne avond, knuffels Else

Elisabeth zei

Hij word wel prachtig je quilt! en je andere werkstukken ook. Groetjes Elisabeth

Judith zei

Miranda, je moet toch echt eens een euro naast je wolletje leggen zodat iedereen kan zien hoe lief schattig klein ze zijn.
Gefeliciteerd met je 3 jaar bloggen en 500 berichten.

Berna zei

Gefeliciteerd met je blogverjaardag en 500 logjes! Een give-away is altijd leuk!
Verder heb je weer leuke dingen te laten zien. En zag ik bij Shirley op de foto's nou goed dat je een kort koppie hebt? Had ik vlg mij al een keer gevraagd maar weet niet meer bij welk logje.
Ga nog effe door he met bloggen!

Juicybear zei

Je hebt het lekker druk met al je projecten, ik hoop voor je dat je je amerikaantje voor kerst af kunt krijgen. Ook van mijn kant van harte gefelciteerd met je 3 jaar bloggen.
Groetjes Anneke ^..^

Anoniem zei

als ik kom lezen.zie ik dat je goed bezig bent met je naaiwerk
je zit ook niet stilen de wolltjes wat zijn ze mooi
grt marleen

Annemarie zei

Je hebt het wel druk zeg met quilten. Ik hoop voor je dat de quilt nog voor de kerst af komt. Gefeliciteerd met het drie jaar bloggen en het 5ooste blogje!
Wat een leuke give-away! Zo'n speldenkussen wil iedereen toch wel hebben.

Yvonne aka sommeke zei

Hup, hup, hup met dat Amerikaantje! Tuurlijk lukt het voor de kerst!
Gefeliciteerd met je blogverjaardag en op naar de volgende jaren, hé!

Cisca zei

Wat een lief zwart schaapje heb je gebrouwen en dat wolletje is ook alweer zo mooi!!! En natuurlijk wil ik ook graag meedoen met je giveaway, wat een snoepie. Gefeliciteerd, je hebt al heel wat logjes geschreven, zeg.
Groetjes, Cisca

Anoniem zei

nou zeg, je blogs zijn iedere keer weer heel gezellig en wat een productie! hoop dat er nog minstens 500 bijkomen.
marga holla

Hilde zei

Superdruk... maar het resultaat mag gezien worden. Leuk toch als de goesting erin zit. Die zwart-wit-rode quilt wordt een pronkstuk.
Groetjes.

ria vogelzang zei

Gefeliciteerd met je 500e! En wat een mooie quilt met al dat zwart-rood en wit!
Ook al zo'n schattig schaapje!!
Geweldig!
Groetjes, Ria. ;)

Johanna Zweden zei

Schitterend Miranda, ik vind het zo mooi dat zwart / wit en rood.
Je schaapje is schitterend
Fijne dag groetjes Joke

Miriam zei

Proficiat met je blogverjaardag! Wat een mooie quiltwerken heb je weer laten zien zeg, echt genieten!

Groetjes
Miriam

Marieke zei

Van harte met je 500ste blogbericht! Dat is niet niks en zeker een leuk moment om te vieren. De quilt wordt pra-achtig. Geniet ervan!

Anita zei

Hoi, gefeliciteerd met je 3-jarige blog en je 500 !! Ik wil graag meedoen aan je give-away want ik vind het speldenkussen geweldig leuk!!

Jantine zei

Wat een schitterende quilt! Wat een werk om die helemaal door te quilten, je zult inderdaad wel blij zijn dat het klaar is!
Het speldenkussen is prachtig... en 500 logjes, dat is nog heel wat meer dan ik er heb...

Birdblocks zei

Hi Miranda, wat een leuke prijs! Daar wil ik wel een lotje voor ;-) Je schrijft leuk en dus al zo lang! ik volg je nog niet zo lang, maar het is leuk om zo nu en dan bij je langs te komen, virtueel dan. Groetjes Merel

betty zei

De tijd vliegt echt....Gefeliciteerd met de verjaardag van je blog en ik geniet van al je verhalen, dus gewoon doorgaan, op naar het volgende lustrum!

conny's quilts zei

Wauw al drie jaar bloggen alweer Mirande! Altijd weer gezellig om bij jou "langs te komen" Mooi speldenkussen ga je weggeven. groetjes.

Lida zei

Ben zo blij dat jullie het gezellig vonden en we zijn inderdaad alledrie lekker schaapachtig bezig geweest! Hoop volgende maand wel wat meer te hebben gedaan!! Gefeliciteerd met je behaalde bloggetallen, wat een hoop logjes!! Nu ik hoop nog heel lang van je schrijfsels en gezellige quiltverhalen te genieten!! Knuffel
Lida

Anoniem zei

Miranda gefeliciteerd met je blog verjaardag, wat een prachtige quilt en leuke DJ blokjes.
Groeten van Ria ;0)

Shirley zei

Is't alweer 3 jaar gelee? Meid wat vliegt de tijd toch, maar nu zit je in ieder geval niet in je uppie te quilten, geen eenzaamheid meer die uit je ogen druipt. ps ik moet als gekke lettercombinatie 'Noutimm' intypen LOL moet je weten dat ik net Tim in gedachten op z'n ballen gaf omdat hij de kraan onder heeft getuft met tandenpoetsen.