donderdag 22 juli 2010

Herinnert u zich deze nog....

Mijn allereerste top gemaakt op de quiltlessen die ik kreeg van Fay in the Quilt and Sewstudio in Forest Virginia in zo een twee jaar geleden.....deze foto nam ik van de bovenste verdieping , vandaar dat deze quilt er zo mooi op staat.... Maar nu kijkende denkend aan dat het wel eens tijd wordt om hem te gaan quilten, wil ik hem nog iets breder maken..en wat dan....ach, ik zit al in de vliegende ganzen....dus deze keer doe ik ze op de naaimachine. Het snijden neemt al aardig wat tijd in , nadat ik gelukkig nog genoeg stof had gevonden. En dan .......rrrrrrr, doet mijn Husqvarna, blij dat ook hij weer eens wat mag doen, gaat het als een tierelier.
Nog een rood biesje ertussen (en ook die stof was nog voorraadig) en inmiddels ligt er ook al een stof onder voor de quilt. Misschien er in het geheel nog een rood randje om.....wat denkt quiltend Nederland? En dan verder nog de beloofde met de hand genaaide ganzen.....mijn 4 nog lang niet af rijtjes....maar ook daar moet ik eerst nog veel van gaan snijden.....


11 opmerkingen:

Daniëlle zei

Er wordt heel wat afgefladderd bij jou in huis hihi! Wordt mooi zo je quilt!! Veel plezier met beslissen, luister maar naar het stemmetje binnenin hihi! Mooie avond nog, groeten, Danielle

Francien zei

De quilt was zo al prachtig Miranda...maar nu helemaal!!..en je gansjes...schitterend die kleurtjes zo...ben heel benieuwd wat het gaat worden...vast iets super gaafs!!groetjes Francien.

Chris zei

Mooi mooi mooi Miranda. Ik vind het super chique!! Prachtig, die combinatie van grijs en rood. Een randje in de tint van de onderlap lijkt mij ook niet verkeerd. Succes verder.

Berna zei

Die top ziet er goed uit! Leuk zo die gansjes ernaast.
De handgenaaide gansjes zijn ook heel mooi. Ik ben er bijna aan toe en denk dat dat mijn laatste rand aan de AQ wordt. Heb niet zo'n zin meer in een hele grote quilt.
Alvast een fijn weekend en veel plezier met dubbelen :(

katrien zei

Prachtig is ie al.

Yvonne aka sommeke zei

Ik, vanuit quiltend België ;-), denk dat een rood randje er rond goed zal staan. Is de stof er onder voor de achterkant?

Quiltendewilma zei

Een goed idee!! Het ziet er prachtig uit...

Lida zei

Hij was al mooi, maar nu is hij werkelijk prachtig!! Wat staat dat mooi die extra rij in twee grijze tinten! Echt een wow effect!! Fijn weekend, groetjes
Lida

christine zei

Miranda ik denk dat een rode rand het heel goed zal doen hij haalt het op dan . vindt hem nu een beetje saai op de randen.

christine

Marjan zei

Mooi en nog mooier...
Je handgemaakte gansjes zijn zo leuk!
Fijn weekend en groeten,
Marjan

Tineke zei

Voor mij hoeft er niet meer rood bij hoor. Hoogstens misschien een rode afwerkbies. Dat is misschien wel grappig! Groetjes, Tineke.