maandag 12 juli 2010

Wat is dan dit knopje....nieuw bericht

Oooooooooohhhhhhh, jippie!!! Het is gelukt.....kijk dan toch .....mijn schattige blommekes... ze doen mij denken aan deze mooie hortensiabloemetjes , die na een maand eindelijk in bloem staan?

En ook deze hadden jullie nog tegoed....sssstttttt..... zachtjes, ze slapen hier nog immers
hier dan de beloofde sleeping beauties, die onder de sterrenhemel hadden geslapen.
 Eindelijk is het me gelukt....suf madameke hier.... die al nachten feest..... en dus met een suffe kop zit te bloggen. Lees bij de hulplijn van blogger elke keer iets over een HTML bewerkingknopje......en ik daar maar op duwen, zonder dat er iets gebeurt....sterker nog, dagen achter elkaar(ahum). Zie ik het knopje nieuw bericht en denk maar even... te vertellen dat ik nog steeds geen idee heb over hoe ik toch mijn foto's moet up-loaden.....en heee, verdraaid, heb ik steeds het verkeerde knopje ingedrukt, want op deze pagina gaat het gewoon weer!  Ik zit hier helemaal blij te wezen....want ik had al zo een super frustie gevoel hierover....maar gelukkig voel ik me net een klein kind, die net een snoepje heeft verdient.
En dan nog even dit. Terwijl ik gisteren (tijdens de WK voetbalwedstrijd Nederland -Spanje/ het slaapfeestje van dochterlief) mijn bloemetjes zat te maken en  ze ook nog eens aan elkaar genaaid had  was dit het resultaat...
En voor wie wel eens wil reageren, maar geen blog of iets heeft, kan ook gewoon een google- account aanmaken. Gewoon je e-mail adres invullen en een wachtwoord die je niet vergeet....eenmaal dit hebben gedaan kan je in het vervolg altijd met dit google- account reageren op elke blog. En zo zien ook ik/ wij weer leuke reacties.

17 opmerkingen:

Lida zei

Schitterend die jongelui slapend op de trampoline! Was vast een gaaf feest!
Leuke blommen heb je gemaakt, leuke kleuren, hou ik van!! Groetjes
Lida

Else zei

Hey Miranda, eindelijk een beetje afgekoeld hier tijd om effies bij jou te buurten! Wat een leuke blommen heb je gemaakt, en die mannetjes op de trampolien TOP! groetjes, Else

Anoniem zei

Wat schattig zeg, al die groene bommen. En slapen op een trampoline lijkt mij heel apart ^_^

Shirley zei

mooie foto's en mooie blommen, en
mijn mail kan niet verzonden worden, dus doe ik het zo:
Ik kom morgen voor de bee wel naar jou toe, dan hoef ik mijn tafel niet te ontruimen LOL
Is't goed dat ik mijn naaimachine mee neem, ik denk dat ik aan de antieke quilt ga werken om mijn hexagon-arm een beetje rust te geven.

Yvonne aka sommeke zei

LOL met de sleeping beauties!
En je bloemekes zijn super, groen is mijn kleur!

Bietje zei

Ze lijken echt op je hortensia, maar ook op mijn Annabelle. Die blompjes zijn jummy.

De kids hebben groot gelijk. De afgelopen dagen kon je het best buiten slapen. Binnen was het te benauwd.

Elisabeth zei

Prachtige bloemen, ze lijken zeker op de hortensia... en vorige week kon ik hier ook geen reactie achterlaten, volgens mij heeft iedereen er last van. Groetjes Elisabeth

Francien zei

Ja Miranda...dat knopje bedoelde ik dus in mijn vorige reactie...ben blij dat je het gevonden hebt..handig hè? die helpdesk...jammer dat ze een stop hebben...maar kijk nou eens wat een schattige blommen..wat een frisse uitstraling van de stofjes en kleuren...hartstikke mooi!!
groetjes Francien.

katrien zei

Wat een mooie bloemmetjes.
En slapen op de trampoline,tis eens iets anders hé.

quilting Jeannet zei

Wat zijn ze grappig geworden Miranda, ik dacht eerder aan kleine slakropjes (LOL)

groetjes, Jeannet

Miriam zei

Wat een leuke blommetjes heb je gemaakt!!! En de sleeping beauties zijn ook leuk, zal best lekker liggen op zo'n trampoline.

Groetjes
Miriam

Simone zei

Dat is vast heerlijk; buiten slapen op een trampoline! Zijn ze niet opgevreten door de muggen enzo? Je groene bloemen zijn geweldig! Weer heel anders dan mijn rode...

Quiltendewilma zei

Prachtig!! Ik ben reuze blij dat ik een google account heb aangemaakt. het maakt het bloggen ook nog eens makkelijker....
:o)

Marianne & Marie-José zei

Wat zijn ze leuk je bloemetjes, het zijn aparte kleurtjes, heel mooi. Ik geloof dat het oog het tevens prettig vind eens een ander kleurtje te zien dan al dat oranje van de laatste dagen.
Groetjes van Marianne

Guusje, zei

Prachtige bloemen heb je gemaakt en wat een leuke foto van de trampoline. Ja soms is vernieuwing even wennen maar het is je gelukt.

Marjan zei

Geweldig mooie bloemetjes, Miranda! Prachtig, die kleuren...

Chris zei

Wat schattig Miranda, die blommetjes. Lijkt echt op hortensia. Tjonge, wat een idee om op zo'n trampoline te slapen. Zal het aan mijn dochter doorgeven. Bij dit hete weer is dat best te doen.