woensdag 21 juli 2010

In een groen, groen, groen, groen blommen, blommenveld....

daar lag een lief hondje uit geteld..... of was het manlief.... Ok dat vraagt om uitleg dus.
Nu ja een groen blommenveld moge duidelijk zijn .Bij de hexjes-bloemen ben ik bezig een zwarte rand aan te zetten...waar op de stof vlindertjes geprint staan! En aangezien heel quiltblogland zo ongeveer op woensdag hexenblommen showt....zal ook ik dat dan maar doen. Hahaha, elk excuus neem ik aan, maar ik dwaal af.....Dan hadden we de laatste dagen een hond die dankzij de hitte amper vooruit te krijgen is gedurende de dag. Het fijnste vindt hij dan ook languit op de trampoline.....dromen over het klein baasje....die met hem graag op de trampoline sprong, maar nu nog even mag wachten!
En mijn manneke sneed afgelopen zaterdagavond laat iets te letterlijk kaas uit het vuisje....gevolg een flinke jaap in zijn linker wijsvinger. Gelukkig konden ze hem op de huisartsenpost voorzien van 4 hechtingen.  Deze kun je gelukkig erg wazig zien op de laatste foto, en nee er zit flink wat verband op normaal, zodat het in alle rust mag genezen. En op het werk mag hij nu met een negen vingers typen!

17 opmerkingen:

quiltdjoojs zei

Hè jakkes......geef mij maar kaas met een beetje mosterd...zonder bloedbad....!!
Zo nu ga ik proberen het liedje groen groen knollenland uit m'n hoofd te krijgen!!
;0))

Berbel zei

Da´s een flinke jaap, zeg!
Maar je zwarte rand om de heksjes, dat vind ik er heel mooi uitzien. Het maakt ´t groen nog groener.
Groetjes Berbel

Berna zei

Geen groen knollenland maar een groen blommenland. Leuk! Beterschap met mannekes hand!

Chris zei

Nou joh, wat een jaap heeft hij in zijn vinger. Lastig.
Onze Max was ook veel slomer door de warmte, maar hij wordt ook een beetje oud, ruim 13, en een beetje doof. Maar hij is nog steeds ontzettend lief.
Je hexjes worden leuk, je schiet er al lekker mee op. Groetjes van mij.

Anoniem zei

Prachtig die bloemen in het groen. Beterschap met het mannetje.

Daniëlle zei

Mooie groene blommen!! Hahaha wat een leuk gezicht, dat hij dat durft joh dat hondenbeest!! Ik begrijp dat je man meer dan kaas wilde, ook nog een plakje worst, brrrr, moet er niet aan denken! Mooie dag, groeten, Daniëlle

katrien zei

Prachtig bloemenveld.

Anoniem zei

Oei, wat een jaap! Ik kan het bijna voelen.


De zwarte rand is prachtig ...

Bedankt dat je even op mijn blog was.
Heb jij je link al op Karen's website geplaatst?

http://journeyofaquilter.blogspot.com/2000/06/sign-in-sheet-for-june-9-2010.htmlGroetjes en een fijne dag!

GRANNY'S HOUSE zei

Het is een prachtig groen blommenland en ach zo'n sneetje is weer snel genezen en met één vinger typen is weer eens wat anders.

Groetjes
Ines

Shirley zei

Vingers genezen snel, Evelien greep vrijdagavond in een kapot bierflesje en ook een flinke jaap (2 cm) en bloedde als een rund, maar niks gehecht hoor, wij vrouwen zijn keihard. Gewoon een zelfgemaakt zwaluwstaartje erop geplakt met drukverbandje en niet zeuren. Is nu al mooi dicht aan het gaan. Eeh vakantiewerk in Engeland, wat leuk, hoe komt-ie daar op?

Francien zei

Kaas zonder vinger is lekkerder hoor...moest weer vlug gaan zeker...je man zal best geschrokken zijn Miranda...Max is prachtig!! en je blommen..nou ja...met die zwarte rand wordt het zo mooi..ik ben geen "groen"mens maar deze zijn echt geweldig!!
groetjes Francien.

Else zei

OHHHHHHHHh das nie fijn nie zo;n jaap in je vinger, beterschap voor dh en voorlopig voorgesneden blokjes kaas! Klinkt niet aardig maar ik moet er niet aan denken zo'n rij strikken in mijn vinger (oeps, auw!) En dan het groene blommen veldje bovenaan t blog, TOPPIE! fijne avond, knuffels Else

Guusje, zei

Dat was wel kaas uit een flinke vuist, wat een jaap. De hexabloemen zijn mooi, ben benieuwd wat het straks gaat worden. In ieder geval beterschap.

Cisca zei

Brr, dat is inderdaad een flinke jaap, zeg!
Wat een mooie groene bloemen tussen het zwart. Dat zal een mooie worden!
Groetjes, Cisca

Yvonne aka sommeke zei

Ai, je DH had liever vlees dan kaas zeker? Ik vergroot de foto maar niet want dan voel ik het letterlijk mee.
Je blommenveldje wordt super mooi met dat zwarte er rond!

quilting Jeannet zei

Wat wordt dat een bijzonder quiltje Miranda met deze kleuren, erg leuk!

groetjes, jeannet

Tineke zei

och lieve help nou toch. Dat ziet er zeer serieus uit. Beterschap! En wat het hondje betreft.... misschien een kinderzwembadje met wat water om af te koelen? Onze hond vindt dat heerlijk.